Warme winter outfit

Warme winter outfit

Een simpele, maar warme outfit, meer hoeft dat niet voor mij te zijn in de winter! Mijn kledingstijl kan je het best omschrijven als praktisch, eenvoudig en erg basic. Omdat de examens mij heel de maand januari in beslag nemen en ik nieuwe kleding nodig heb, kan ik alleen online shoppen. Na mijn examens staat wel al een shoptripje gepland, maar voorlopig ‘moet’ ik online shoppen. Bij c-and-a.com vond ik enkele basic kledingitems die hoog op mijn verlanglijstje staan en deze laat ik aan jullie zien!

JAS MET CAPUCHON: Toen ik deze jas bij Jennie zag verschijnen op haar blog, werd ik er meteen verliefd op. Het enige wat mij tegenhoudt om deze jas te kopen, is de kleur. Ik heb al een grijze jas in mijn kast hangen en ik zou mijn kast liever aanvullen met een zwart exemplaar :). Deze jas kost €49,00.

TRUI MET STREEPJES: Ik ben dol op streepjes en moet er voor zorgen dat mijn hele kast niet bestaat uit kledingstukken met streepjes! Zo’n trui is erg basic en kan je makkelijk combineren! De trui met streepjes kost €15,00.

SKINNY JEANS: Een jeansbroek kan niet ontbreken bij deze eenvoudige look! Tegenwoordig zijn jeansbroeken met scheuren ter hoogte van je knieën erg populair en ik kan niet achterblijven natuurlijk!

ZWARTE LAARZEN: Ik investeer graag in mooie zwarte schoenen. Zwarte laarzen zijn echt zo makkelijk te combineren en passen onder elke outfit. De laarsjes van C&A zijn helemaal niet duur (€39,00!) en zien er mooi uit door de riemen en hak!

Zoals je ziet, is mijn kledingstijl heel basic. Een goede jeans komt altijd van pas, met een gestreept bloesje kan je niets verkeerd doen en met zwarte laarsjes zit je altijd goed. De jas is ook heel casual. In mooie jassen investeer ik graag. Je draagt deze tenslotte bijna dagelijks tijdens koude periodes en een mooie kwaliteitsvolle jas kan jaren meegaan. De outfit kan je uiteraard nog opvrolijken met wat mooie accessoires, zoals een horloge, opvallende ketting, tas, oorbellen, … Zo maak je deze simpele look toch wat specialer!

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Ellen

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *