Violet Hamden: meer dan alleen horloges

Ik heb een zwak voor mooie horloges. Zeker eentje waar de kleur rosé in voorkomt. Als het merk daarnaast een goed verhaal vertelt, ben ik helemaal enthousiast. Violet Hamden is zo’n merk dat dit allemaal doet. De horloges en accessoires zijn werkelijk prachtig en de boodschap past helemaal bij mij. Daarom vertel ik je hier graag meer over.

violet hamden

 

violet hamden

The time is now

‘The time is now’ is de boodschap van Violet Hamden. Het merk wil meegeven dat tijd zeldzaam is en dat je er van moet genieten. Ze willen dat je bewust wordt van het hier en nu en dat je het beste haalt uit ieder moment. Het logo, een maan, geeft deze boodschap helemaal weer. De maan wordt al decennialang gebruikt als tijdsmeting.

In de gedachtegang van Violet Hamden kan ik mij helemaal vinden. Sinds ik aanwezig was bij de aanslag in Brussel-Centraal ben ik mij bewust geworden van tijd en geniet ik nog meer van kleine dingen.

violet hamden

violet hamden

Collectie Violet Hamden

Violet Hamden heeft twee collecties: Nowness en Day & Night. De Nowness collectie heeft een sportievere look, de andere collectie is elegant door het leren bandje. Alle horloges zien er super mooi en minimalistisch uit. Bij de aankoop van een horloge ontvang je naast het horloge ook een wikkelbandje met een maan (logo van Violet Hamden) en enkele steentjes. Zo maak je de look van het horloge nog specialer en helemaal af.

Het horloge waar ik helemaal op verliefd werd is er eentje van de Day & Night collectie. Het is zwart met roségouden details. Alle horloges komen in een blauwe doos waarin je naast het horloge en armbandje een boekje terugvindt. Hier kan je leuke momenten noteren die belangrijk zijn voor jou.

violet hamden

Ook enthousiast geworden over Violet Hamden? Op hun Instagram vind je meer inspiratie. Een horloge kost €89,00 en kan je bestellen op hun website of bij Brandfield

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

16 reacties

  1. Ik ben ook echt een horlogemens! Ik draag het liefst altijd de tijd bij me en als ik m een keer vergeet om te doen dan voel ik me eigenlijk niet compleet.. Gek is dat eigenlijk als je zo gehecht bent aan iets. In dit geval, een horloge, heb ik dan ook direct geen tijdsbesef meer als ik m niet om heb. Echt leuke blogpost verder en tof dat t merk ook een boodschap heeft!

  2. Misschien een beetje laat, maar ik ben erg geïnteresseerd in een horloge van Violet Hamden en ik ben benieuwd hoe goed de kwaliteit is. Hier is echter weinig op internet over te vinden, dus misschien kan je mij vertellen of het horloge een goede kwaliteit heeft of niet en of je er nog tevreden over bent? Ik zou erg blij zijn met een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *