SHEIN ervaring en is het betrouwbaar?

SHEIN is een webshop met allemaal super leuke kleding voor een lage prijs. Ik bestelde twee items om de webshop eens te kunnen reviewen op mijn blog. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

Enkele tips om te bestellen op SHEIN

Dit zijn enkele tips die je kan meenemen als je wil bestellen op SHEIN.

Recent maakte ik een update op deze blogpost met nieuwe informatie. Mijn nieuwe tips kan je lezen in de blogpost over mijn Shein tips om te bestellen vanuit België.

 • In België moet je bestellen op de algemene webshop van SHEIN. Maak niet zoals mij de fout om op de Nederlandse webshop rond te kijken en alles in het winkelmandje te gooien om nadien te beseffen dat ze niet verzenden naar België.
 • Bestel niet meer dan 21 euro om douanekosten te vermijden.
 • Bestel liever een maatje te groot dan te klein. De maten op SHEIN vallen over het algemeen kleiner uit. Onder elk kledingstuk kan je reviews vinden van SHEIN-klanten. Vaak posten ze foto’s van het item en zo kan je meteen zien of het wat voor jou is.

Met deze tips bestelde ik een rokje en topje. Ik betaalde voor de twee items en de verzendkosten net geen 21 euro.

Levertermijn

Ik bestelde de items maandagnamiddag en vrijdag ontving ik het eerste item. Dinsdag ontving het tweede pakketje. Snelle levering dus! Wel gek dat het niet samen verzonden werd!

Is SHEIN betrouwbaar?

SHEIN is betrouwbaar. Het pakketje komt aan, maar de kwaliteit valt wat tegen. Zoals je in de video kon zien, is het topje van povere kwaliteit. Het rokje daarentegen was dan wel weer oké van kwaliteit. Toch stel ik mij vragen bij de lage prijs.

Mijn ervaring met SHEIN

Mijn eerste ervaring met SHEIN is niet zo positief. Het topje is kapot aangekomen. Niet zo een goede eerste indruk dus. Het rokje was oké van kwaliteit, maar het stofje vind ik zelf niet zo fijn. In de toekomst wil ik de webshop nog één kans geven en een jurkje bestellen. Ik ben dus matig tevreden van SHEIN.

Heb jij al besteld op SHEIN?

Liefs, Ellen

16 reacties

 1. Het mooiste is nog dat shein kleding vooral via China komt, aliexpress/wish kwaliteit dus. ? Voortaan daar eerst even kijken, scheelt je waarschijnlijk nog geld ook.

  • Hey, ik heb net besteld van Shein ik wou dit namelijk eens uittesten. ik heb besteld voor meer dan 21 euro maar ik keek eens op de dhl website en daar staat dat je geen invoerrechten of andere kosten moet betalen als je nog onder de 150 besteld hebt? Zou iemand dit eens kunnen bevestigen?

 2. Ik wacht nu al bijna 1 maand op mijn pakketje en is nog altijd niet aangekomen. Weet je nog met welk postbedrijf ze in België aan komen? Dan kan ik misschien een track en trace volgen bij dat postbedrijf.

  • Dat had ik ook, ik dacht dat mijn pakje bij Bpost lag, maar blijkbaar hadden die het nooit gekregen. Je moet gewoon via je account een chat indienen met een klacht, en de rest wordt via je e-mail besproken en geregeld

 3. Dag Ellen

  Ik wilde net als jou op de Nederlandse webshop gaan bestellen. Ik heb gemerkt dat ik op de Belgische geen make up kan bestellen? Of heb ik die optie over het hoofd gezien?

 4. Hallo Ellen
  wat is dan de exacte site voor SHEIN Belgie waar we moeten op bestellen want we kunnen alleen maar .NL of .com vinden.
  Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *