September outfit

September outfit

Af en toe vind ik het leuk om outfit foto’s met jullie te delen en blijkbaar vinden jullie dit soort blogposts ook wel leuk om te lezen! Vorige week bezocht ik Pairi Daiza met mijn ouders en broer en mijn mama was fotograaf van dienst. Voor diegene die Pairi Daiza niet kennen, het is een dierentuin! Doorheen het park vind je naast alle dieren, verschillende leuke fotografeer plekjes! 

September outfit

September outfit

September outfit

September outfit

’s Ochtends was het regenachtig en mistig weer, maar na de middag klaarde het op en stegen de temperaturen. Mijn favoriete top van afgelopen zomer was sowieso dit leuke exemplaar met blote schouders van Primark! Ik twijfelde heel hard of ik dit zou kopen, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Ook het leren jasje zal ik komende herfst vaak dragen! Het zwart tasje lijkt op het eerste zicht heel klein, maar er past ongelofelijk veel in! Het is een simpele, maar comfortabele outfit. Als je een hele dag door een dierentuin loopt, draag ik het liefst een outfit die goed zit!

Leren jas: Primark – Top: Primark – Jeans: ZARA – Tas: MANGO – Sneakers: Nike – Zonnebril: SIX

Wat vind jij van de top met blote schouders?

Liefs, Ellen

4 reacties

  1. Hoe toevallig, gister had een vriendin van me ook dat leren jackje aan, ook van Primark. Zo’n mooie outfitfoto’s Ellen! (: Je straalt en waarom twijfelde je voor het blousje? Het is kei mooi en het staat je mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *