Sandalen voor de zomer!

Wat een heerlijk weer is het de afgelopen dagen hé! Binnenkort ga ik een aantal dagen naar Londen en aangezien ik daar veel ga shoppen, ben ik opzoek naar comfortabele schoenen die ook nog eens mooi zijn. Sandalen lijkt mij hiervoor geschikt want deze zitten luchtig en bij het passen van zwierige rokjes moet je je schoenen niet meer uitdoen (tijd besparen – meer winkels bezoeken). Tijdens mijn zoektocht naar sandalen kwam ik ook enkele outfit’s tegen die ik zo zou aantrekken op een zomerse dag. Mijn favoriete outfit’s en sandalen zet ik op een rijtje!
Tijdens het rondsurfen naar leuke en goedkope sandalen kwam ik op de webshop van Scapino terecht. Hier hebben ze betaalbare sandalen (het duurste paar op onderstaande foto is 30 euro!). Mijn favoriete paar is de tweede van links, dit zou ik combineren met een high waisted short, crop top en een leuke kimono. Als je sandalen draagt moet je wel zorgen dat je voeten en teennagels mooi verzorgd zijn. Zelf zou ik mijn nagels in het wit (helemaal trendy deze zomer) lakken, een neutrale kleur die bij elk paar sandalen past.
Hoe zou jij deze sandalen combineren? 
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

28 reacties

  1. Super leuke sandalen. Ik draag ze niet zo veel omdat ik van mezelf vind dat ik niet zulke mooie gladde voetjes heb. Sandalen staan leuk onder vanalles. Shorts, jeans, jurkjes, rokjes. I like I like.

  2. Ik vind ze allemaal wel leuk! Ik draag ook echt superveel sandalen, bij elk streepje zon haal ik ze uit! Mensen die in de zomer nog met enkelbotjes rondlopen verklaar ik voor gek 😀 je moet ze al het hele jaar aandoen.

    X Sara

  3. Mooie sandalen, ik hou er echt van en koop het liefste van elke kleur een paar haha. Die tweede look is zo mooi, prachtig. 🙂

  4. ik moet ook echt nog nieuwe hebben. In plaats van gewone platte sandalen koop ik alleen maar de 'heeled' versie. Niet altijd handig! Ik vind die tweede van links heel leuk! Leuke blog heb je, ik volg je nu 🙂 X
    http://www.ingewm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *