Primark Shoplog

Afgelopen zondag en dinsdag verscheen er geen artikel op mijn blog. De reden hiervoor was dat ik onverwacht 3 dagen naar Amsterdam ging en ik had geen artikelen vooruit geschreven. Sorry hiervoor! Sinds eergisteren ben ik terug en vandaag komen er maar liefst twee artikelen online. Een shoplog van de Primark en in de namiddag een leuke win actie! Hou mijn blog dus in de gaten :).

Normaal draag ik simpele zwarte of grijze sneakers. Dit paar met dierenprint is dus een beetje uit mijn comfortzone. Voor acht euro nam ik ze mee en ik moet bekennen dat ik ze sindsdien veel gedragen heb. I like! Ik moet meer uit mijn comfortzone durven te gaan.
Een bloementopje komt altijd van pas. Het is misschien meer een zomer item, maar met een leuk vestjes kan je topjes tijdens de herfst ook nog dragen. Dit bloesje is echt helemaal mijn ding en net als de schoenen van hierboven heb ik dit al veel gedragen. Dit was trouwens vier euro, geen geld vind ik.
Vroeger kocht ik regelmatig nieuwe ballerina’s, maar de afgelopen twee jaar koop ik liever Vans of botjes. Het gevolg hiervan was dat mijn ballerina’s super versleten waren! Toen ik dit grijze exemplaar tegenkwam, nam ik het mee. Deze schoenen heb ik trouwens ook in het zwart gekocht. Ze waren acht euro en zitten heerlijk.
Ik heb een haat / liefde met kettingen. Te opvallende kettingen draag ik nauwelijks. Onderstaand exemplaar is voor mij al opvallend, maar ik vond deze ketting wel iets hebben. Voor vier euro nam ik hem mee. Ik begin er steeds meer aan te wennen en vind het best leuk staan bij een simpel zwart bloesje.
Een zonnebril voor 1,50 euro kan ik gewoon niet laten liggen. Als ik ga zwemmen, zet ik meestal een zonnebril op. Helaas gaan er bij mij zo vaak zonnebrillen stuk en als je dan maar 1,50 euro betaald hebt, is dat niet zo erg. Er zit trouwens een zakje bij waar je de zonnebril kan in stoppen.
Ik raak al mijn kleine oorbellen zo snel kwijt, dus ik besloot om een setje te kopen met verschillende leuke exemplaren. Dit was twee euro en wederom als ik er eentje kwijt raak is dat niet erg.
Onderstaande combinatie van kettingen kan je samen dragen of apart. Dit is ook weer zo’n uit mijn comfortzone item, maar staat wel leuk bij een simpele outfit. Deze drie kettingen nam ik mee voor 4 euro. Ik weet nog niet of ik het helemaal geweldig vind of niet.
Bij Primark koop ik eigenlijk weinig kleding. Vooral de accessoires en pyjama’s trekken mijn aandacht. Wat zijn jouw favoriete items bij Primark?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

 

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *