Parijs: mijn outfits

Vorige week was ik voor het eerst in Parijs, de stad van de liefde/het licht. Ik ben nog steeds erg onder de indruk van deze prachtige stad. Het was leuk om eindelijk de Eiffeltoren in het echt te zien. Ik vertoefde 4 dagen in Parijs en laat je mijn outfits zien.

Het was ontzettend warm waardoor ik bijna elke dag iets anders droeg. De outfit die ik de laatste dag droeg, heb ik helaas niet op foto.

Outfit 1

Rond 9u30 vertrokken we (mijn ouders en broer) met de bus richting Parijs. Omdat het op een bus meestal fris is door de airco, besloot ik een lange broek aan te trekken. Toen we aankwamen, heb ik mij niet meer omgekleed. Best stom, want het was super warm!
T-shirt: Zara
Jeansbroek: Zara
Sandalen: winkeltje in Oostende waarvan ik de naam niet meer weet
Tas: Sevenbien
Zonnebril: Polaroid
Horloge: Daniel Wellington

 

Outfit 2

De tweede dag hebben we ontzettend veel trappen gedaan. Eerst de trappen om de Eiffeltoren te bezoeken, dan met de trappen naar Sacré Coeur en tel daarbij de trappen van de metro op en je zit al snel aan >2000 trappen. Op het einde van de dag had ik veel last in mijn voeten en rug.
Jurkje: Forever 21
Hoed: New Look
Tas: Sevenbien
Schoenen: Vans
Horloge: Daniel Wellington

 

Outfit 3

De voorlaatste dag bezochten we het kerkhof Père-Lachaise. Hier liggen onder andere Jim Morrison en Edith Piaff. In de namiddag hebben we Notre Dame, Louvre en Arc de Triomph bezocht. In de avond liepen we over Avenue des Champs-Elysées. Het was deze dag echt veel te warm. Ik droeg gelukkig een hoedje want anders zou ik nu een rood gezicht hebben.
Kleedje: Zara
Hoed: New Look
Tas: Sevenbien
Horloge: Daniel Wellington
Sandalen: Vans
Zonnebril: Polaroid

 

Parijs is een stad die ik zeker nog eens wil bezoeken! Ik heb genoten van de citytrip. Later deel ik nog een sfeervideo en enkele leuke foto’s!
Ben jij al in Parijs geweest? 
Liefs, Ellen
Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

8 reacties

  1. Staat je goed! Ik ben zelf 1 keer in Parijs geweest, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet zo heel bijzonder vond. (Of laat ik zeggen dat ik mooiere steden heb gezien) Wel wil ik graag nog een keertje terug! Kijken of ik dan mijn mening kan bijstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *