Outfit zondag 22/11

outfit3

Het is even wat stiller geweest op mijn blog en daarvoor zijn enkele redenen. Zo waren het vorige week pressdays van verschillende PR bureaus en daar ben ik naar toe gegaan. Het was leuk om enkele nieuwigheden te bekijken en om enkele andere bloggers terug te zien. Verder stond mijn weekend helemaal vol gepland met leuke activiteiten.

Zaterdag had ik een hele dag een workshop van Mediakraft over mijn Youtube kanaal en hiervan heb ik veel dingen geleerd. Ik heb super veel inspiratie voor filmpjes en heb al enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in mijn kanaal. Zo staat er al een nieuwe banner online!

Zondag had ik een fotografie workshop in Hasselt. Voor mij is dat echt ver reizen, maar hier wou ik absoluut bij zijn. Ik heb enkele dingen bijgeleerd en natuurlijk veel foto’s gemaakt (in musea van Hasselt), waaronder ook van mijn outfit. Het is niet echt een spectaculaire outfit, maar wel erg comfortabel en warm (het was die dag zo’n 4 graden, brr!).

Door de terreurdreiging in Brussel had ik maandag en dinsdag geen les, waardoor ik goed kon werken voor school. Zoals jullie misschien weten begint de blok bijna en ik moet nog heel veel leren en samenvattingen maken. Maar goed, daarover later meer. Over naar de outfit!

Jas: H&M – Pull: H&M – Broek: Mango – Schoenen: Nike

outfit2

outfit

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *