Outfit: white dress + update

Naar mijn gevoel is het veel te lang geleden dat ik nog eens een blogpost schreef. Afgelopen twee weken was ik op vakantie en doordat ik vooruit had gewerkt, kwam er om de dag een artikel online. Meteen na mijn vakantie moest ik mijn kot in orde zetten en nu (maandag) is het de eerste dag na mijn vakantie dat ik achter de computer kruip om een artikel te schrijven. Wat heb ik dit gemist! Ik geef jullie een kleine update over mijn leven en toon jullie een outfit die ik droeg op vakantie in Frankrijk!

Samen met enkele vriendinnen ging ik naar het zuiden van Frankrijk. Het was een heel gezellige vakantie en heb er van genoten. We bezochten één van de laatste dagen Cap d’agde, een heel leuk stadje aan de Middellandse Zee. Ik droeg een wit kanten kleedje van Forever21. Dit kleedje heb ik deze zomer heel vaak gedragen. Het tasje kocht ik na mijn laatste examen en is van Mango. Verder is de zonnebril van Polaroid en de schoenen kocht ik in een winkeltje in Oostende!

 

Het nieuwe academiejaar start vandaag en ik begin in het tweede jaar handelswetenschappen. Vorig jaar was ik een pendelstudent, maar dit jaar zit ik op kot. Mijn kot is zo goed als klaar en binnenkort kan je een roomtour verwachten. Hierover later meer dus.
Deze blogpost was misschien een beetje rommelig, maar nu zijn jullie terug op de hoogte van mijn leven.
Liefs, Ellen

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *