Follow:
Fashion

Outfit voor een lange vliegreis

Een lange vliegreis vraagt om een aangepaste outfit. Je zit namelijk meerdere uren op een vliegtuig en je moet het jezelf zo aangenaam mogelijk maken. Ik geef in deze blogpost tips wat je het beste kan dragen tijdens een lange afstandsvlucht.

Outfit voor een lange vliegreis
Outfit voor een lange vliegreis
Outfit voor een lange vliegreis

Mijn eerste lange vliegreis was naar New York met mijn zus. Dit is een vlucht van een goede acht uur. Reken daarbij nog eens de drie uur die je op voorhand op de luchthaven moet zijn en de uren nadat je geland bent, nog nog door de douane moet en naar je moet hotel reizen. Je bent dus al snel een hele dag aan het reizen.

Op voorhand had ik veel tips gekregen met wat je het beste kan dragen tijdens het reizen. Nu ik zelf zo’n vlucht heb meegemaakt, deel ik graag de tips die ik echt handig vond en waar ik iets aan heb gehad.

Outfit voor een lange vliegreis

Outfit tips voor een lange afstandsvlucht

Dit zijn de outfit tips die ik heb gehanteerd en die echt handig waren.

 • Comfy broek. Geen jeans! Ik ben iemand die graag slaapt en dan probeer je alle mogelijke posities. Het liefst draag ik dan een broek die niet strak zit en waarin ik veel bewegingsvrijheid heb.
 • Laagjes! Ik droeg een T-shirt met daarover een pull zodat ik deze kon uitdoen. De temperatuur op een vliegtuig kan snel veranderen dus bereid je hierop voor.
 • Warme kousen. Niets zo erg als koude voeten!
 • Comfy maar stylish. Een makkelijke outfit kan mooi zijn. Ik voel mij het best in kleding die er leuk uitziet, dus ik besteedde hier wat extra aandacht aan ;).

Mijn outfit kan je op de foto’s hierboven zien en komt van Femme Luxe Finery. Ik droeg een comfortable groene jogging die er nog leuk uitziet door de witte streep aan de zijkant. Ik droeg een T-shirt met trui zodat ik het warm heb tijdens de vlucht. De temperatuur in een vliegtuig kan echt zo snel veranderen. Het ene moment heb je het warm en het andere moment super koud. Bereid je daar goed op voor. Ik droeg verder sneakers omdat ik deze makkelijk aan en uit kan doen en ver mee kan stappen. Handig als je een eindje moet wandelen om bij de juiste gate te geraken of om naar je hotel te gaan.

Beautyproducten tijdens een lange vliegreis

Een lange vlucht kan de huid behoorlijk uitdrogen. De airco in het vliegtuig is niet ideaal voor de huid en daarom was ik als beautyblogger hierop voorbereid. Ik droeg weliswaar geen make-up, maar ik zorgde er wel voor dat mijn huid goed gehydrateerd bleef. Ik nam een hydratie stick van Darphin mee, handcrème en een lippenbalsem. Hiermee hield ik mijn huid in balans!

Dit waren mijn tips voor een lange vliegreis! Hopelijk heb je hieruit wat informatie kunnen halen voor je volgende vakantie!

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

5 Comments

 • Reply Amelie van Writings by Amelie

  Een comfy broek is inderdaad het gemakkelijkst! Ik vloog enkele jaren geleden naar Ecuador. Dat is 14 uur vliegen. Dat zou nooit te doen zijn geweest in een jeans!

  24 september 2019 at 6:23 pm
 • Reply gea

  Het is inderdaad wel fijn om in een comfy broek te reizen. Fijn artikel

  24 september 2019 at 7:13 pm
 • Reply Sarah

  Deze soort outfit droeg ik ook in het vliegtuig naar Thailand (ong 12u) vliegen. Gelukkig krijg je op lange afstandvluchten een dekentje en een kussen!

  24 september 2019 at 7:28 pm
 • Reply Emke De Jonghe

  Hopelijk was het enorm leuk in New York! Bedankt voor de tips en ik zal ze ook zeker gebruiken 🙂

  25 september 2019 at 10:07 pm
 • Reply Julia

  Ik combineer ook graag een comfy broek met een mooi basic shirtje en dan nog een extra laag eroverheen. Dank je voor de tips!

  30 juni 2020 at 5:27 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.