Outfit voor een dagje Mechelen

Zoals je misschien weet, heb ik een kot (studentenkamer) in Mechelen. Nu ik drie maand vakantie heb, ben ik daar nauwelijks te vinden aangezien ik gewoon thuis ben. Vorige week ging ik na meer dan twee maand niet in Mechelen te zijn, nog eens naar daar omdat ik met een vriendin had afgesproken en nam ik een kijkje op mijn kot of alles er nog was. Dat was het geval dus kon ik de rest van de dag ontspannen lunchen en van de gelegenheid gebruik maken van de foto skills van Laura om leuke outfit foto’s te maken. Ik had namelijk een aantal nieuwigheden die dag aan die ik wou laten zien op mijn blog.

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

brandfield

Top: Zara – broek: Mango – handtas: Liu Jo – sandalen: H&M – oorbellen: Pandora

De reden waarom ik enkele outfit foto’s wou nemen, is omdat ik enkele nieuwe accessoires binnen heb van de webshop Brandfield. Ik droeg een simpele zwarte broek met een wit bloesje van Zara dat ik in het begin van de zomer kocht. Door de hitte is het nu pas de eerste keer dat ik het kon aantrekken.

Ik combineerde het met een handtas van Liu Jo en oorbellen van Pandora. De handtas bestaat uit drie vakken met elk een rits waar je behoorlijk wat spullen in kwijt kan. Het is een zwart design (mijn enige zwarte handtas trouwens) en ik ben er helemaal weg van.

Pandora is bekend om haar zelf samen te stellen armbanden. Zelf heb ik sinds kort oorbellen van Pandora. De oorbellen zijn zilver en bestaan uit drie kleine bloemetjes naast elkaar. De reden waarom ik ze zo graag draag, is omdat ze klein zijn maar toch een eyecatcher zijn. De oorbellen bestelde ik online bij Brandfield en ze kwamen veilig geleverd in een zwart zakje van Pandora juwelen. Naast juwelen van Pandora heeft Brandfield ook Guess juwelen, Swarovski sieraden en meer. Ik heb ondertussen al een heel verlanglijstje gemaakt met sieraden die ik in de toekomst wil aanschaffen.

Om de toch wat klassieke outfit op te vrolijken, combineerde ik het met kwastjes sandelen van H&M. Mijn favoriete sandalen op dit moment. Ik dacht dat ze wat moeilijk te combineren gingen zijn, maar ik heb ze al redelijk vaak gedragen. Het geeft een vrolijke toets aan mijn outfit!

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

12 reacties

  1. Wat een leuke outfit! En ik herkende de oorbellen meteen als Pandora oorbellen, haha (misschien ook wel omdat ik er ruim een jaar heb gewerkt). Ik vind je tasje trouwens ook echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *