Outfit Efteling

Een aantal dagen na mijn laatste examen, bezochten we met de familie de Efteling. Dit is denk ik één van mijn favoriete pretparken. De attracties (bv. de draak) vind ik super tof en verder vind ik het leuk om in het sprookjesbos rond te wandelen. Mijn zus was fotograaf van dienst en heeft enkele leuke foto’s genomen in het sprookjesbos en ook van mijn outfit. Ik laat deze foto’s aan jullie zien.

Outfit voor een bezoekje aan een pretpark

Voor een dagje Efteling moet mijn outfit simpel maar leuk zijn. Niet al teveel gedoe. Ik droeg een simpele jeansbroek van Vero Moda, een t-shirt met aztec print van Pimkie, een zwarte pull van Only en een tasje van Sevenbien. Omdat het prachtig weer was, droeg ik een zonnebril van Polaroid. Deze zonnebril ontving ik een paar weken geleden van Sunglasses Shop. Op deze webshop vind je een ruim assortiment zonnebrillen en het model dat ik koos is zwart en heeft een simpele vorm. Dit is echt zo’n bril dat je kan dragen bij elke outfit. Verder heeft de zonnebril nog gepolariseerde lenzen, dit zijn lenzen die tegen verblinding beschermen.
Zoals je kan zien, hou ik mijn outfit echt super makkelijk. Een rokje of kleedje vind ik niet praktisch voor een pretpark. Mijn schoenen ben ik helaas vergeten op foto te zetten, maar ik droeg zwarte Vans.

Polaroid PLD2015S kost €54,00 en is te koop op de webshop van Sunglasses Shop. 

Wat draag jij graag naar een pretpark?
 
Liefs, Ellen

 

12 reacties

  1. Ah wat een super mooie foto's! Leuke outfit ook 🙂
    Ik kan me eigenlijk niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst in een pretpark was.. Slecht he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *