Nog eens een outfit blogpost!

Nog eens een outfit blogpost! Ik kan mij zelf niet meer herinneren wanneer de laatste outfit post online kwam op mijn blog dus het werd dringend tijd dat ik er nog eens eentje maakte.

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

outfit h&m

Bloesje: H&M – Jeans: Mango – Tas: Liu Jo – Schoenen: Nike

Afgelopen zondag ging ik met een vriendin naar Brussel om enkele foto’s te maken voor Instagram. We hadden elk twee outfits bij die we op de foto gingen zetten en Brussel was hiervoor de perfecte locatie. Gewoon eventjes rondwandelen in het centrum en je komt meteen mooie locaties tegen.

De reden waarom ik minder outfits deelde de afgelopen periode was omdat ik mijzelf niet zie als een fashion blogger. Ik heb een basic kledingstijl en draag mijn kleding tot het versleten is (of toch zo goed als haha). De grijze jeansbroek op deze foto heb ik bijvoorbeeld al drie jaar en kwam al meerdere keren terug op mijn blog. Ik was bang jullie te vervelen met steeds deze outfit. Toch vind ik deze foto’s te leuk om niet te delen en vind ik het leuk om te doen. Verwacht in de toekomst dus maar meer van dit soort berichtjes!

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *