Nieuwe sieraden van Lucardi

Merry Christmas! Ik heb ontzettend genoten dit weekend van al het lekkere eten en natuurlijk van mijn familie. Op gewone dagen draag ik enkel een horloge, maar voor deze feestelijke dagen wou ik uitpakken met wat meer juwelen. Lucardi stuurde mij een tijdje terug enkele sieraden op en ik vond ze perfect voor de feestdagen. Tijd om mijn nieuwe accessoires aan jullie te laten zien!

Lucardi sieraden

Op de webshop van Lucardi kan je terecht voor horloges en sieraden. Er staan ontzettend veel leuke accessoires op en een keuze maken was moeilijk. Mijn oog viel op een rosé gouden armband met diamantjes en deze past perfect bij mijn geliefde horloge van Daniel Wellington. Ik ben dol op deze combinatie en het maakt mijn outfit ook meteen feestelijker!

Naast het armbandje bestelde ik ook nog oorbellen. Ik draag niet dikwijls oorbellen, heel af en toe draag ik kleine pareltjes maar deze zijn zo klein dat ik ze regelmatig kwijt raak. Een extra paar komt dus altijd van pas. Ik vind ze in elk geval mooi en ik kan ze ook dagelijks dragen.

Als je nog op zoek bent naar leuke sieraden, neem dan zeker eens een kijkje op Lucardi! Sowieso vind je er iets leuks!

Welke sieraden droeg jij tijdens kerst? 

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *