New in: polette zonnebril

De weersverwachtingen voor volgende week zien er goed uit. Nu dat het zonnetje eindelijk begint te schijnen, kunnen we weer met blote benen rondlopen en zonnebrillen dragen. Ik toon jullie mijn nieuwe favoriete zonnebril van polette!

 

Wat is polette?

Op de webshop Polette vind je monturen en lenzen. Polette is de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. De webshop biedt modieuze monturen aan tussen €9,99 en €49,99 en lenzen tussen €9,99 en €89,99. Verder bieden ze een enorme collectie aan van kwaliteitsglazen met enkelvoudige of multifocale eigenschappen. Bovendien zijn de glazen ontspiegeld en kraswerend.

Ik heb enkele van mijn favoriete brillen op een rijtje gezet.
E-Joplin €34,99 – Lolita €9,99 – Linosa €19,99

Van Polette mocht ik een zonnebril en accessoire uitkiezen. Ik koos voor een vrij opvallende zonnebril genaamd Aphrodite. Het is een ovale bril met een wit/gouden patroon. De poten van de bril zijn voorzien van een caramel kleurtje. Een perfecte bril voor de zomer! Het accessoire dat ik erbij koos, is een leren hoesje met de naam Kaway Brown. Zo raakt je bril niet beschadigd in je tas.
Wanneer je de zonnebril bestelt, kan je kiezen tussen mode- (zonder sterkte), enkelvoudige of multifocale glazen. De enkelvoudige en multifocale glazen zijn ontspiegeld en kraswerend. Ik koos voor de modeglazen. Na ongeveer anderhalve week had ik mijn bril en hoesje ontvangen in een zorgvuldig ingepakt pakketje. De bril zat in een polette zakje met schoonmaakdoekje. Prima service!

Ken jij polette al?

Liefs, Ellen
Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

16 reacties

  1. Oh my god, je bril is amazing! Het montuur is supervet, heel uniek, vooral de ronde glazen, maar ook de kleur daarvan. Ik ben dol op aparte zonnebrillen, dit is er eentje van! Loving it! Ben benieuwd naar je outfit post!

  2. ziet er heel goed uit maar ik wacht momentele al 6 weken op mijn zonnebril, helaas! ben benieuwd hoe hij je staat trouwens!

  3. Aaaah, ik zie Polette zoveel & overal, dat het bij mij ook wel een beetje begint te kriebelen. Ik denk dat ik ook maar een nieuw montuur ga nemen hihi! Word helemaal vrolijk van al die mooie brillen!
    Liefs Iep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *