New in / Daniel Wellington horloge!

 

Mijn huidig horloge had ik al een aantal jaren en was versleten. Ik was op zoek naar een simpel en mooi horloge, maar vond er geen. Vorige week contacteerde Daniel Wellington mij om een horloge van hun collectie uit te kiezen, deze kans kon ik niet laten liggen! Kijk je mee naar mijn nieuw horloge?

 

Daniel Wellington is een Zweeds horloge merk. Het leuke aan deze horloges is dat je nog losse bandjes kan kopen. Zo heb je steeds weer een ‘nieuw’ horloge aan, zonder dat iemand het echt merkt. Na een drietal dagen, kwam dit horloge aan in een stevige doos. In dit doosje zit, naast het horloge, een klein pinnetje in, zodat je eventuele andere losse bandjes makkelijk met elkaar kan wisselen.
Ik koos de Classic Bristol Lady met een rosé gouden kast. Het bandje van dit horloge is van donkerbruin leder. Het is een heel simpel design en dat past bij mij. Ik draag het liefst simpele kledingstukken en dit horloge staat daar elegant bij.
Dit horloge is van prachtige kwaliteit en ik ben er verliefd op. Wil jij nu ook graag een horloge van Daniel Wellington? Met de kortingscode 1501-ellen krijg je 15% korting op de webshop van Daniel Wellington! Deze kortingscode is geldig tot 28 februari.
Wat vind jij van dit horloge?
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

 

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *