New in C&A

Zo mijn vakantiejob bij C&A zit erop. Vier weken werken is vermoeiend, maar nu heb ik geld om te besteden aan leuke dingen. Doordat ik een hele dag omgeven werd door kleding en ik altijd de nieuwe collectie binnen zag komen, had ik een aantal leuke items gespot die ik niet kon laten liggen. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Kijk dan zeker verder!

Deze pull met bloemen zal zeker van pas komen in de herfst en winter. Ik ben gek op simpele pullen met een leuk printje. Deze nam ik mee voor 19 euro.

 

Met oog op het volgend schooljaar kocht ik deze grote, eenvoudige zwarte tas. Bij mijn vorige schooltas was de rits stuk, dus ik had nood aan een nieuwe tas. Dit model is groot genoeg en erg mooi. Ik vind het fijn dat deze tas zwart is want dit past bij alle kledingcombinaties. Ook dit was 19 euro.

 

Oorbellen kan je nooit genoeg hebben. Deze hebben een leuk blauw accent is zijn ideaal voor de zomer. Ik geloof dat ik deze vaak ga aandoen. Deze oorbellen waren 5 euro.

 

Ik kocht niet zo heel veel bij C&A, maar wou het toch even meedelen met jullie. Nu mijn vakantiewerk erop zit, ga ik genieten van mijn vakantie. Ook vraag ik mij af wat jullie graag zouden lezen op mijn blog. Heb je bepaalde vragen waarmee je zit, een ideetje dat ik zou moeten uitvoeren, …? Laat mij dat dan maar weten! Ook vind ik het leuk als jullie misschien bepaalde opmerkingen hebben over mijn blog (schrijfstijl, foto’s, lay-out,…). Zo kan ik hier in de toekomst rekening mee houden :).
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

22 reacties

  1. Prachtige aankopen, je trui en tas zijn zo mooi! Je hebt trouwens een superleuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *