New in | Brandy Melville

Brandy Melville
Brandy Melville is echt een leuke winkel! Als ik tijd heb en ik ben in Brussel breng ik een bezoekje aan deze winkel. Natuurlijk zag weer een aantal leuke items en ik kocht een tasje en een leuk rokje. Deze aankoopjes deel ik vandaag met jullie!

Als eerste zag ik dit leuke tasje. Het heeft een soort groen kleurtje met gouden details. Het was echt liefde op het eerste zicht! Het was wel behoorlijk prijzig, namelijk €25,00!
Brandy Melville
Brandy Melville
Het tweede item dat ik kocht, was een soort skaterskirt. Mijn zus had dit model al in een bloemenmotief en in het bordeaux. Ook heb ik al zo’n rokje, maar met bloemenprint. Deze keer nam ik het zwarte model mee. Dit was €20,00. Op onderstaande foto heb ik het rokje aan. Het is niet zo’n duidelijke foto, want het was al laat, haha! Ik combineerde het met een leuk topje van Pimkie! Het is redelijk kort, maar voor de zomer is het ideaal!
Brandy Melville
Ken jij Brandy Melville?
Liefs, Ellen

30 reacties

  1. Wat een leuk tasje heb je geshopt, lekker klein en makkelijk om mee te nemen! De skaterskirt vind ik ook gaaf, ik wil er zelf ook echt nog eentje voor de zomer.
    Ik ben zelf één keertje bij de Brandy Melville geweest maar had er toen niks gekocht. Hij zit helaas niet hier in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *