Mijn week in outfits

Ik hou ervan om outfits te delen op mijn blog, maar ik heb geen fotograaf die dagelijks een mooie professionele foto kan nemen. Daarom dat er weinig outfit foto’s op mijn blog online komen en dat vind ik jammer! Via mijn week in outfits wil ik op een makkelijke manier jullie een idee geven wat ik zoal draag op dagelijkse basis.

Outfit 1

Mijn week in outfits

Bloes: Clouds of Fashion – Jeans: Mango

Dit schattige bloesje kocht ik bij Clouds of Fashion in Gent (zie deze shoplog) en dit was de eerste dag dat ik het aanhad. Ik heb het gecombineerd met een grijze jeans van Mango om een schattige look te bekomen.

Outfit 2

Mijn week in outfits

Jurkje: Clouds of Fashion – Laarsjes: Primark

Dit herfstachtig jurkje van Clouds of Fashion is echt een favoriet van mij! De bruine kleur doet mij echt denken aan de herfst en de open mouwtjes geven een leuk effect! Dit was ook de eerste keer dat ik het jurkje aanhad!

Outfit 3

Mijn week in outfits

Trui: Charline’s Closet – Jeans: Mango – Sneakers: Nike

Op koude, regenachtige dagen draag ik het liefst een warme trui met een jeans. Een simpele outfit waar je niets mis mee kan doen.

Outfit 4

Mijn week in outfits

Mijn week in outfits

Jas: Charline’s Closet – T-shirt: Mango – Jeans: Charline’s Closet – Sneakers: Tango

Samen met Ellen (naamgenootje!) kocht ik een glitter jas en we konden het niet laten om samen een foto te nemen op Gameforce. Dit was trouwens echt een ontzettend leuke dag vol games en ontmoetingen met andere YouTubers!

Wat vind jij van dit nieuwe concept op mijn blog? Wil je wekelijks een update van mijn outfits zien of liever om de zoveel tijd? 

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *