Mijn week in outfits #5

Maandag = een nieuwe mijn week in outfits. Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed en droeg!

Outfit 1

week in outfits

Trui met parels: H&M – zwarte jeans: Mango

De trui met pareltjes is echt een grote favoriet van mij. Naast het feit dat hij oversized is, is het heel erg warm. Dit is iets dat ik tijdens de koude dagen zeker kan gebruiken.

week in outfits

Samen met Laura maak ik een magazine voor een groepswerk. Voor de cover besloten we een foto van ons te maken en dit is het resultaat geworden!

Outfit 2

Mijn week in outfits

Blouse: Charline’s Closet – zwarte jeans: Mango – sneakers: Nike

Outfit 3

Mijn week in outfits

Leren jasje: Primark – jurkje: Mango – sneakers: Nike – sjaal: C&A

Ik hou van jurkjes, maar tijdens de koude dagen is het een uitdaging om mij hiermee warm genoeg aan te kleden. Een paar dikke nylonkousen en een warme sjaal houden mij voorlopig warm. Wanneer het nog kouder wordt, is het jurkjes seizoen over.

Innocent heeft zoals elk jaar de Goedgemutste Breicampagne. Dit jaar wordt ‘Samen Tegen Armoede (welzijnszorg)’ gesteund, deze organisatie zet zich in voor mensen in armoede.. Als je een mutsje breit voor op een flesje en dit opstuurt, zet Innocent dit op een smoothie in de winkel. Wanneer een smoothie met mutsje wordt verkocht, schenkt Innocent 20 cent aan ‘Samen Tegen Armoede (welzijnszorg)”. Ik vind dit een erg mooie actie en vermeld het daarom graag op mijn blog.

Mijn week in outfits

Outfit 4

Mijn week in outfits

Leren jasje: Primark – zwart bloesje: Subdued – rokje: Primark – zwarte enkellaarzen: Primark

Vorige week vond de uitreiking van schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon van het jaar plaats. Hieronder vind je een kort verslagje met foto’s van de avond. De uitreiking vond plaats in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Een hele avond was er muziek, ambiance en lekker eten. De winnaar van schoonheidsspecialiste van het jaar is Wellness Belle Histoire, en de winnaar van schoonheidssalon van het jaar is Sense Of Beauty Kortrijk.

Tijdens deze avond werd ook het magazine Belbeauty gelanceerd. Dit is het verlengde van de site BelBeaute. Het is specifiek voor de beauty en wellness lover (aka me) en ik ontving de eerste editie!

Mijn week in outfits

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *