Mijn week in outfits #3

Via mijn week in outfits geef ik een overzicht welke kleding ik droeg in de voorbije week en vertel ik wat ik allemaal deed.

Outfit 1

mijn week in outftis

mijn week in outftis

mijn week in outftis

T-shirt: H&M – Jeans: Charline’s Closet – Schoenen: Tango 

mijn week in outftis

Wat een mooi weer hebben we afgelopen week gehad! Ik trok voor het eerst mijn nieuwe T-shirt van H&M aan met streepjes en een hartje. De jeansbroek van Charline’s Closet is echt mijn favoriet omdat het eens iets anders is dan een gewone broek. Rizje, mijn hondje, genoot trouwens ook heel erg van het zonnetje.

Outfit 2

mijn week in outftis

T-shirt: H&M – Zwarte jeans: Mango – Sneakers: Nike

mijn week in outftis

mijn week in outftis

Nog een outfit met een nieuw T-shirt van H&M. Hierop staat ‘bisous’. Dit combineerde ik met een zwarte jeans van Mango en mijn groene Nike sneakers. Deze lopen echt heerlijk! Doordat het zo’n mooi weer was, kocht ik een sorbet ijsje met de smaken mango en passievrucht. Heel erg lekker! ’s Avonds maakte ik courgetti met een bolognaisesaus. Ik ben totaal geen goede kok, maar het was heel lekker!

Outfit 3

mijn week in outftis

Bloesje: Subdued – Zwarte jeans: Mango – Sneakers: Nike

mijn week in outftis

Dezelfde broek en schoenen, alleen een andere bloesje. Dit bloesje hangt al jaren in mijn kast en het blijft een favoriet van mij. Die dag droeg ik een nieuw parfum: Angel van Mugler. Ik ontving dit tijdens het kerstevent van Planet Parfum en het is echt zo’n heerlijke geur!

Outfit 4

mijn week in outftis

Bloesje: Mango – Zwarte jeans: Mango – Sneakers: Nike

mijn week in outftis

Oeps ik trok weer dezelfde zwarte jeans van Mango uit mijn kast en combineerde het met een warme trui van Mango. Afgelopen week stond er trouwens een kerstevent van Yves Rocher op de planning. We volgden een workshop cadeautjes inpakken en een workshop handlettering. Heel tof om te doen! Ook ontdekte ik dat Yves Rocher een adventskalender heeft en dat maakt mij ontzettend blij. Ik schreef er al een blogpost over en daar vind je alle informatie.

Vorige week droeg ik niet zo’n heel speciale outfits. Buiten naar school gaan en één event was het een rustige week waar ik kon werken voor school en bloggen/video’s maken. Zo heb ik mijn weken het liefst! 

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *