Mijn nieuwe rosé oorringen van Mostert Juweliers

Oorbellen, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Goedkope oorbellen irriteren mijn oren en na een paar uur wordt het pijnlijk en moet ik ze uitdoen. Daarom vind ik het belangrijk om te investeren in een goed paar oorbellen die tijdloos zijn en niet irriteren. Ik vond stalen oorringen bij Mostert Juweliers die ontzettend mooi zijn!

Mijn nieuwe rosé oorringen

Stalen oorringen van Mostert Juweliers €17,95

Mijn nieuwe rosé oorringen

Ik weet nog dat oorringen vroeger ontzettend in waren, maar de laatste jaren zag ik ze nog nauwelijks. Nu zie ik oorringen steeds vaker opduiken op blogs en op Instagram en zijn ze terug van weggeweest. Deze trend kan ik zeker appreciëren!

Mijn nieuwe rosé oorringen

Mostert Juweliers heeft een heel groot assortiment oorringen in allerlei kleuren (zilver, goud, witgoud, rosé), groottes en diameters. Mijn oog viel op een simpel rosé exemplaar. Het heeft de perfecte grootte, niet te groot en niet te klein. Ik koos voor de kleur rosé omdat ik daar dol op ben. Echt héél veel sieraden die ik heb, zijn rosé kleurig dus de oorbellen vloeken niet met mijn andere sieraden. Ook leuk is dat je op de webshop oorringen in verschillende prijsklassen kan vinden.

Mijn nieuwe rosé oorringen

Ik ben erg tevreden over de oorringen en over de kwaliteit. Ze hebben een mooie glans en zien er ontzettend mooi uit. Een tip is om ze af en toe schoon te maken met zilverpoetsmiddel. Zo blijven ze er mooier uitzien en kunnen ze jaren meegaan.

Wat vind jij van mijn nieuwe rosé oorringen van Mostert Juweliers?

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit verandert echter niets aan mijn mening. Lees hier mijn disclaimer.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *