Mijn nieuwe laptoptas voor dit schooljaar!

nieuwe laptoptas

Onlangs mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas uitzoeken. Super leuk natuurlijk en dit wou ik delen met jullie! Er was ontzettend veel keuze op de webshop, uiteindelijk koos ik een laptoptas. Ik vertel je in dit artikel meer over mijn nieuwe tas!

Nieuwe laptoptas!

laptoptas

Ik neem vrijwel altijd mijn laptop mee naar de les omdat ik zo makkelijker en sneller notities kan nemen. Daarom zocht ik al een tijdje een leuke tas om mijn laptop, cursusblok, pen en eten mee te vervoeren. Vroeger had ik altijd super veel boeken mee, maar deze zijn nu vervangen door mijn laptop.

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn laptop veilig opgeborgen zit, zocht ik een mooie, maar ook praktische tas die de nodige bescherming biedt. Uiteindelijk vond ik deze lederen laptoptas van Duifhuizen. Het is een zwarte, simpele tas met rits. Ik vind het noodzakelijk dat je een tas kan afsluiten met een rits voor de veiligheid. Doordat de tas zwart is, kan je het met elke outfit combineren. De tas past trouwens perfect bij een iets chiquere outfit, maar ook bij een casual outfit. Een echte aanrader dus!

nieuwe laptoptas

Als je trouwens liever een rugzak draagt naar school, dan kan je bij Duifhuizen tassen en koffers zeker een kijkje nemen. Naast tassen en koffers vind je er ook rugzakken! Voor ieder wat wils!

Ik ben trouwens heel benieuwd of jullie liever een rugzak of tas dragen naar school! Laat het mij zeker weten!

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Ik neem mijn laptop altijd los in mijn tas mee, zou eigenlijk ook eens een laptoptas moeten aanschaffen! Jouw nieuwe laptoptas is super knap, en past bij je outfit (Toevallig? haha)

  2. Wauw dat is echt een super mooie laptop tas! En hij past ook heel goed bij je outfit! Ik draag het liefst een tas naar school, maar omdat ik zoveel moet meepakken meestal, kies ik toch voor rugzak 🙂

  3. Zo’n tas lijkt me echt handig als ik later ook een laptop nodig heb voor school! Ik zie de laatste tijd zoveel leuke tassen op blogs, echt leuk als inspiratie 🙂

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *