Mijn ervaring met Zaful

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Dit is een Chinese webshop waar ontzettend veel leuke kleding en accessoires te vinden zijn voor een klein prijsje. Ik vergelijk de webshop eigenlijk altijd met een Primark, maar dan online. Benieuwd naar meer? Ik vertel meer over mijn ervaring met Zaful.

Mijn ervaring met Zaful

Kledingmaten

De kledingmaten op de website verschillen met die in België. De maten staan in US size, dus daar moet je even mee rekening houden als je wil bestellen. Hou er rekening mee dat de maten kleiner uitvallen. Ik bestelde een M en toch vind ik het eerder een S dan een M. Bestel dus eerder een kledingmaat groter dan een maat kleiner.

Kledingmaat gids. Zaful werkt met US Size.

Mijn ervaring met Zaful

Tip: controleer goed welke kledingmaat je neemt, want ze werken met US Size. Het zijn vrij kleine maten, dus bestel eerder een maatje meer dan een maat kleiner. 

Verzending 

Op de webshop staat dat je 10 tot 20 dagen moet wachten voor je bestelling binnen is. Ik had mijn bestelling zelf iets vroeger. De verzending is trouwens gratis vanaf $30,00. Hou er rekening mee dat je mogelijks douanekosten moet betalen, dus blijf onder de 21 euro om dit te vermijden (je hebt dan wel geen gratis verzending). Ik heb een hekel aan het betalen van verzendkosten.

Tip: blijf onder 21 euro om douanekosten te vermijden. 

Mijn bestelling

Ik bestelde twee jurkjes en een zonnebril om de kwaliteit van de Chinese webshop te testen. Op de kwaliteit is niets aan te merken. Ik bestelde de twee jurkjes in maat M (38), maar dit valt iets kleiner uit. Hier had ik op voorhand rekening mee gehouden, dus ik ben blij dat ik het in een 38 had besteld en niet in een 36. Ik vind het heel mooie jurkjes en draag ze met veel plezier.

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Mijn ervaring met Zaful

Ik heb trouwens héél leuk nieuws voor jullie! Met de coupon code Zaful3878 krijg je 10% korting op je bestelling bij Zaful (bestelling boven $20). De ideale manier om kennis te maken met deze Chinese webshop!

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit verandert echter niets aan mijn mening. Lees hier mijn disclaimer.

24 reacties

  1. Hoi! Ik wil graag op Zaful kleding bestellen, maar ik twijfel over de maat. Ik schommel altijd tussen 34 en 36. Mijn lengte is 1,69m
    Welke maat zou jij mij aanraden?

  2. Hey, worden de pakketjes verzonden met DHL of wat anders? Ben bang dat als ik het dadelijk wil terug sturen dat ik dadelijk moet betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *