Mijn eerste designertas Furla Julia Mini

Mijn eerste designertas Furla Metropolis

Een tas van Furla stond al een tijdje op mijn wishlist en alleen was het nog niet zeker welke kleur ik zou aanschaffen. Toen ik onverwacht met vriendinnen een bezoekje bracht aan Maasmechelen Village vond ik mijn ideale Furla Julia mini handtas mét korting. 

Mijn eerste designertas Furla Julia Mini

Mijn eerste designertas: Furla Metropolis

Mijn eerste designertas Furla Metropolis

Mijn eerste designertas Furla Metropolis

Mijn eerste designertas Furla Metropolis

Outfit met mijn Sacha enkellaarsjes

Outfit details

Jas: NafNaf / Jas: Mango / Jas: Sacha / Jas: Furla

Ik heb altijd al een mooie en bijzondere handtas willen kopen en mijn oog viel op de handtassen van het Italiaanse modehuis. Ik vind de handtassen en portemonnees van dit merk er altijd zo mooi uitzien. Het ziet er klassiek uit en de tassen passen overal bij.

In Maasmechelen Village is er een Furla winkel waar veel keuze is van handtassen en portemonnees. Bij het binnenwandelen van de winkel viel mijn oog meteen op de Furla Julia Mini tas. Het is een klein tasje waar je je belangrijkste items in kwijt kan. Dit tasje is perfect voor speciale gelegenheden. Er waren verschillende kleuren verkrijgbaar in de winkel van zwart tot lichtroos, maar ik koos uiteindelijk voor een lichtbruine kleur. Ik vond het de perfecte kleur die overal bij kan. Verder heeft de handtas nog gouden details en is het gemaakt van leer.

Ik betaalde ongeveer 140 euro voor deze tas in Maasmechelen Village, normaal kost deze 245 euro. Mijn eerste designertas heb ik dus met een mooie korting kunnen aanschaffen en ik weet zeker dat ik er nog veel plezier ga van hebben.

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Hey meid, heb dezelfde (in de kleur moonstone) maar het model heet “Julia Mini” en is dus niet de alombekende Metropolis 😉 Is inderdaad super mooi he ! Ben er helemaal verliefd op <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *