Luipaard trui van New Look

Luipaard items zijn de trend van het moment, daar is geen ontkennen aan. Ik kon er dan ook niet aan weerstaan om een luipaard trui aan te schaffen. Ik laat je zien hoe ik het combineerde in deze outfit blogpost.

luipaard pull new look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New LookLuipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Luipaard trui van New Look

Trui: New Look – zwart rokje: New Look – sneakers: Tango – tasje: Veritas

Zal ik zondag = outfit blogpost maken? Ik merk dat ik de laatste weken altijd op zondag een outfit blogpost had klaarstaan en dit wil ik in de toekomst blijven doen. Hope you like it :). Trouwens hoe mooi en fotogeniek is het kasteel van Gaasbeek?! Laura (@laurawijnant op Instagram) heeft super mooie foto’s gemaakt en het selecteren van de foto’s ging moeizaam omdat er zo veel leuke en spontane tussen zaten!

Mijn hele outfit komt van New Look. Onlangs shopte ik in Wijnegem Shoppingcenter (zie deze pashokjes shoplog) en daar is een gigantische New Look. Mijn oog viel meteen op de luipaard trui. Deze was er in verschillende kleuren. Er was een bruine, blauwe en rode trui. Ik twijfelde tussen de bruine en blauwe, maar uiteindelijk nam ik de blauwe mee omdat dit net wat anders is. Ik combineerde het met een zwart rokje. Love it!

De accessoires heb ik al ontzettend lang in mijn bezit. Het zilveren tasje kocht ik twee jaar geleden bij Veritas en het is echt een geliefd item omdat het wat opvallender is. De schoenen van Tango hebben aan de achterkant een zilveren detail waardoor het perfect bij het tasje past.

Heb jij een luipaard item in je kast?

Liefs, Ellen

2 reacties

  1. Een heel leuke trui! Ik zag hem in je shoplog laatst! Ik heb uiteindelijk 2 luipaardprints in mijn kast hangen ^^ maar ik heb het graag net dat tikkeltje anders ^^

    – xx @daisyvandrsslr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *