Little Black Dress Mango

little black dress mango

Een eenvoudig zwart jurkje is iets dat niet kan ontbreken in mijn kledingkast. Het is zeer makkelijk te combineren en je kan het voor elke gelegenheid gebruiken. Met een little black dress kan je niets verkeerds doen. Bij Mango vond ik het ideale budgetvriendelijke zwarte jurkje en dit deel ik met jullie!

Little black dress

little black dress mango

little black dress mango

little black dress mango

little black dress mango

Met een zwart kleedje kan je alle kanten opgaan, maar ik besloot om het iets chiquer te maken door dit jurkje te combineren met zwarte laarsjes en een mooie grijze jas van NafNaf. De vorm van dit jurkje is simpel, maar aan de achterkant heeft deze een opening. Dat maakt het meteen wat specialer. Ook kostte het slechts 20 euro en dat vind ik echt niet veel! Verder droeg ik nog mijn geliefde tas van Cat&Co bij deze outfit. Door de bruine kleur maakt het mijn outfit minder zwart.

Outfit details

Jas – NafNaf

Jurk – Mango

Tas – Cat&Co

Schoenen – Avance

Draag jij graag little black dresses?

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Wow, hoe toevallig! Ik heb onlangs ook een LBD gekocht (maar dan in Pull&Bear) en vanachter heeft ‘ie ook zo’n opening. (Al hoor ik het eigenlijk te dragen langs voor maar daar voelde ik me niet goed in, duss.) Je straalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *