Leopard jurkje met gouden toets

Een leopard jurkje met gouden toets in de print en in de accessoires, dat was mijn outfit van afgelopen weekend. Met een mooie damesriem maakte ik mijn outfit helemaal compleet. In deze blogpost toon ik welke outfit ik droeg tijdens mijn daguitstap naar Brussel.

Leopard jurkje met gouden toets
Leopard jurkje met gouden toets
Leopard jurkje met gouden toets
Leopard jurkje met gouden toets
Leopard jurkje met gouden toets

Jurkje: ComeGetFashion – Riem: Tannery – Laarzen: Bristol

Ik hou ervan om een dag door te brengen in Brussel. Je kan er fijn shoppen, eten en musea, parken of gewoon de bezienswaardigheden bezoeken. Een betere daguitstap kan ik mij niet bedenken! Het jurkje dat ik droeg tijdens mijn stadsbezoek was er eentje van de online shop ComeGetFashion. Het is een omslagjurkje met leopard print en gouden details.

Om wat meer accent te leggen op mijn taille combineerde ik het met een riem van Tannery. Dit merk verkoopt leren riemen die met de hand zijn gemaakt in Nederland. Ik heb er eentje met een goudkleurige gesp en dit gouden detail past dus mooi bij het jurkje. Deze webshop heeft verschillende soorten riemen in haar assortiment: van riemen met dierenprint tot vlechtriemen. Naast riemen voor dames en heren verkopen ze ook prachtige leren onderzetters, placemats en servetringen. Ik heb mijn oog laten vallen op blauwe metallic placemats. Ik zet dit alvast op mijn kerst wishlist.

Verder droeg ik er nog zwarte leren laarzen van Bristol onder. Deze zitten super comfortabel en geven een schattig jurkje een stoerdere look. Om mijn benen tijdens de koude periode warm te houden, droeg ik zwarte warme nylonkousen.

Met deze outfit verkende ik dus Brussel. Ik bracht mijn dag door samen een vriendin om Instagram outfits te fotograferen. Dit is best intensief, maar met een goede voorbereiding kan je veel content fotograferen en kan je weer even verder met het publiceren daarvan. Heb je altijd al eens willen weten hoe zo’n Instagram fotoshoot er aan toegaat? Kijk dan zeker eens naar deze vlog van mijn dag.

Hoe breng jij graag je weekend door?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *