Kipling make it yours!

kipling make it yours

Als ik aan Kipling denk, dan denk ik meteen aan de bijhorende aapjes en mijn eerste boekentas. Vroeger had bijna iedereen in mijn klas zo’n boekentas en natuurlijk moest ik er ook eentje hebben. Ik heb een heleboel leuke herinneringen aan Kipling, maar door ouder te worden verloor ik het merk een beetje uit het oog. Jammer eigenlijk! Toen ik onlangs een mailtje over Kipling aantrof in mijn mailbox, moest ik meteen terug denken aan vroeger. Ik nam nog eens een kijkje naar de tassen op hun webshop en werd aardig verrast! Ik heb trouwens een leuke mededeling dus lees snel verder!

Kipling Make It Yours

Ik ontving van Kipling een tas van de wintercollectie met mijn naam erop. Zelf vind ik de ‘Art M’ tas met rode en blauwe details ideaal om te gaan sporten. De tas is erg groot waardoor al mijn sportspullen erin passen! Ik heb Kipling weer helemaal herontdekt!

Nu genoeg gepraat over mijn nieuwe tas! Ik heb namelijk goed nieuws voor jullie! Wanneer je een nieuwe Kipling tas, koffer of accessoire koopt, kan je dit laten personaliseren in de winkel in Antwerpen! Dus als je nog opzoek bent naar een leuk en gepersonaliseerd item, kan je zeker eens langsgaan in de winkel in Antwerpen.

De Keyserlei 58

2018 Antwerpen

Vergeet trouwens niet een foto te nemen van jouw gepersonaliseerde Kipling en deze te delen op instagram met bijhorende hashtags (#kiplingglobal en #ellenismyname) want dan maak je kans op een eigen gepersonaliseerde ‘Art M’ tas! 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *