Kettingen Stash

Vandaag laat ik een deel van mijn stash zien, namelijk mijn kettingen. Het zijn er niet veel, een vijftal in totaal. Maar ik wou ze toch laten zien. Veel plezier!
Kettingen Stash
Deze veer-ketting kan je kopen bij Six. Ik kocht het niet in een Six-winkel zelf, maar in de C&A. In de C&A hebben ze aan de kassa ook een aantal rekjes staan met sieraden van Six. Ik zag deze en vond hem onwijs leuk! Het is een lange ketting en kostte ongeveer €8,00.

 Kettingen StashKettingen Stash
Deze ketting konden jullie al zien in mijn Outfit Of The Day artikel van enkele dagen geleden. Toen droeg mijn zus hem. Het is ook een veer, maar dan heel klein. De ketting is niet lang, maar kort en dat had ik nog niet dus toen ik deze zag bij Claire’s nam ik hem mee voor ongeveer €6,00.
Kettingen Stash
Deze ketting kreeg ik van mijn mama voor mijn verjaardag. Zij kent een vriendin die leuke sieraden maakt voor een leuk prijsje. Het is een lange ketting en kostte ongeveer €4,00.
Kettingen Stash
Kettingen Stash
Dit uurwerk kocht ik vorig jaar bij Claire’s en ik vind het uiltje super schattig! De ketting kostte ongeveer €15,00, het is ook een lange ketting.Kettingen StashKettingen Stash

Deze ketting kocht ik bij Six 2 jaar geleden. Het is een lange ketting en kostte ongeveer €8,00.Kettingen Stash

Hoeveel kettingen heb jij?

Liefs, Ellen

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *