Juwelen met sterren van Lucardi

Juwelen maken een outfit naar mijn gevoel helemaal af. Een mooi paar oorbellen en leuke ketting zorgt meteen al voor een toffe en aparte toets en geven een unieke look. Net daarom vind ik het leuk om te zoeken naar sieraden die helemaal bij mij passen en die niet iedereen heeft.

juwelen met sterren

Ik ben de laatste tijd helemaal weg van sterren, zowel in kleding als bij accessoires. Dit wou ik ook laten terug komen in mijn juwelen en vond ontzettend toffe zilveren exemplaren bij Lucardi Juwelier.

juwelen met sterren

juwelen met sterren

juwelen met sterren

Zilveren sterren ketting

juwelen met sterren

Als eerste bestelde ik een zilveren sterren ketting. Het sterretje is niet helemaal toe, je kan er nog doorheen zien en dat maakt het net wat specialer.

Zilveren sterren enkelband

juwelen met sterren

juwelen met sterren

Tijdens de zomer draag ik vaak broeken die wat korter zijn en dan is een enkelbandje heel tof. Ik koos ook weer voor een exemplaar met sterren en dit geeft net wat extra’s op het stukje bloot been dat je ziet. Ook tof voor festivals!

Zilveren staaf armband

juwelen met sterren

juwelen met sterren

Als laatste nog een zilveren armband. Dit keer niet met sterren maar met een langwerpig staafje. Ook heel tof!

Draag jij vaak sieraden en wat je vind je van mijn uitgezochte items?

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *