How to wear leather pants

 

Je ziet lederen broeken steeds meer en meer terug. Zelf vind ik het een erg leuke trend! Ik heb een aantal outfits op Pinterest gevonden, zodat je kan zien op welke manieren je deze broek kan combineren en heb zelf ook een outfit samengesteld. Kijk je even mee?

Een zwarte leren broek wordt heel vaak gecombineerd met een zwart bloesje, zwarte schoenen en één opvallend item. In ieder geval, deze combinatie zag ik vaak terug op Pinterest, haha! Het opvallend item kan zowel een statement ketting zijn, als een opvallende handtas. Zelf vind ik de combinatie zwart op zwart heel erg mooi en klassevol eruit zien.
Omdat een leren broek al een redelijk opvallend item op zichzelf is, zou ik deze broek combineren met een effen bloesje. Wanneer je een leren broek en een topje met bv. een dierenprint erop gaat aandoen, kan het al snel too much zijn. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening!  Draag vooral iets waarin jij je goed voelt, dat is het belangrijkste!

De outfit die ik heb samengesteld, is heel erg simpel. Een zwarte leren broek, een zwarte pull met driekwart mouwen en een paar zwarte hakken. Alle items kan je kopen bij Esprit, een leuke kledingwinkel met goede basics! Het bloesje kost €39,95, de pumps €69,95 en de leren broek €49,95. Omdat bovenstaande items redelijk basic zijn, kan je uitgebreid aan de slag gaan met make-up. Zwarte eyeliner met wing, een aantal laagjes zwarte mascara en rode lippen. Classy but still pretty! Wanneer dat voor jou nog net wat te saai lijkt, kan je bij deze outfit nog een statement ketting dragen!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe trend vinden en hoe jij zo’n eyecatcher als de leren broek zou combineren! Laat dat zeker even achter in de comments!

Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

14 reacties

  1. Hmm, ik weet niet, opzich ziet het er allemaal wel érg leuk uit. Maar het is niet meteen iets wat ik aan zou trekken. Vind het een beetje té voor mij. Maar mooie outfits heb je samengesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *