Horloge inspiratie onder 80 euro

Horloge inspiratie onder 80 euro

Dagelijks draag ik een horloge en het is voor mij een onmisbaar accessoire. Net zoals bij elk ander accessoire vind ik het fijn om af en toe te kunnen afwisselen. Helaas is mijn budget als student niet zo groot en ik wil niet al mijn geld uitgeven aan een leuk horloge. Omdat er waarschijnlijk nog meer mensen zijn die zoeken naar een leuk, maar betaalbaar horloge heb ik een inspiratie artikel geschreven. In deze blogpost vind je mijn top vijf dameshorloges!

Horloge inspiratie onder 80 euro

Prisma horloge: Roségoud is tegenwoordig niet meer weg te denken! Het horloge van Prisma kost €79,00 en heeft een roségoud horloge met leren band. Het is een heel trendy horloge en een echte musthave!
Swatch De Originals Pink Glistar horloge:  Glitter en roségoud zijn op dit moment echt mijn favoriete kleuren. Geen wonder dat mijn collage vol met dit soort horloges staat! Ook dit exemplaar is helemaal niet duur! Je betaalt slechts €70,00! Dit horloge is trouwens spatwaterdicht en je kan de datum instellen! Handig!

Festina Sports horloge: Voor €79,00 heb je een klassiek horloge in je bezit. Het heeft een simpel bruin bandje en ziet er echt leuk uit!

Sekonda Rosé Gouden horloge: Toen ik vorige week afsprak met Romina, droeg zij dit horloge. Ik vond dit horloge echt heel erg mooi en daarom dat deze niet mag ontbreken in mijn inspiratie lijstje! Dit horloge kost €59,95.

Als laatste vind je nog een horloge van Prisma in deze collage. Dit horloge koos ik uit op de webshop Horloge.be. Hieronder vind je enkele foto’s van dit horloge! Naast deze merken verkopen ze ook nog Fossil horloges. Een fijne webshop om te ontdekken!

Mijn nieuw horloge van Prisma!

horloge inspiratie voor de zomer

horloge inspiratie voor de zomer

horloge inspiratie voor de zomer

horloge inspiratie voor de zomer

Hierboven hebben jullie mijn favorieten van de site horloge.be kunnen zien. Ik koos zelf een Prisma horloge. Het horloge is heel simpel. Het is een zwart horloge met zilveren accentjes. Het bandje van het horloge is heel dun. Zelf vind ik het een heel klassiek horloge en je kan het zeker dragen voor chiquere gelegenheden!

Wat is jouw favoriet uit de webshop?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *