Gouden oorbellen van Isabel Bernard

Dat ik hou van Parijs en Franse merken, is geen geheim. Zo ging ik vorig jaar maar liefst tweemaal naar de Franse hoofdstad. Ik hou van door de Parijse straten te wandelen en leuke plekjes te ontdekken. In deze blogpost wil ik daarom wat meer vertellen over Isabel Bernard sieraden en wat dit merk gemeen heeft met Parijs.

isabel bernard oorbellen

Over Isabel Bernard

Isabel Bernard is een jonge vrouw die opgroeide in Parijs. Ze vindt schoonheid in eenvoud en geniet volop van het leven. De collecties van oorbellen, kettingen, ringen en armbanden zijn daarom gebaseerd op haar favoriete Parijse hotspots. De eenvoud van een Parisienne komt naar boven in de collecties. Dit kan ik als Parijs liefhebber enorm waarderen.

Bovendien zijn de sieraden gemaakt van 14 karaat goud. Isabel Bernard vindt dat luxe voor iedereen is. Dat zie je terug in elk aspect van het merk, van de website tot je het product in je handen hebt. Het merk weet waarvoor het staat en brengt dit duidelijk naar voor.

Samengevat staat Isabel Bernard voor eenvoudige luxe waarmee je kan stralen.

14 karaat gouden oorbellen Isabel Bernard

isabel bernard oorbellen
isabel bernard oorbellen

In totaal zijn er acht collecties geïnspireerd op de Franse hoofdstad. Ik koos de 14 karaat gouden oorbellen van Isabel Bernard van de Le Marais collectie. Deze collectie bevat klassieke sieraden, net zoals Le Marais een wijk is met klassieke architectuur en tijdloze boutiques.

De gouden oorbellen met ringetjes zijn subtiel en eenvoudig. Door het tijdloze karakter van de oorbellen, kan je het heel makkelijk combineren. Zo past het bij iedere outfit voor elke gelegenheid.

Voor gouden oorbellen betaal je meer, maar daarvoor krijg je wel kwaliteit. Mooie sieraden kan je je hele leven dragen.

isabel bernard oorbellen
isabel bernard oorbellen

Bovendien is het echt een leuk pakketje om te ontvangen. De oorbellen komen in een mooi wit minimalistisch doosje waar het logo in goudfolie op gedrukt is. Je krijgt er een kaartje bij waar je vrolijk van wordt. De elegante stijl wordt doorgetrokken.

isabel bernard oorbellen

Isabel Bernard is een merk dat ik enorm waardeer. De sieraden zijn helemaal mijn ding. Ik hou van classy items die overal bijpassen. Gouden tijdloze oorbellen zijn een goede investering en een mooie cadeautje voor mijzelf. Bovendien kan ik de Parijse charme van het merk waarderen. Ik ben alvast aan het kijken naar een volgende juweel van het merk. Door het eenvoudige design van de sieraden, passen ze namelijk mooi bij elkaar. Zo kan je jouw collectie stapsgewijs opbouwen.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *