Ik ben dol op geruite sjaals, en jij?

Geruite sjaal _Fotor

Het wordt steeds kouder en kouder. Tijd om de winterjas, sjaals, handschoenen en mutsen boven te halen. Ik draag heel draag sjaals en het liefst een geruit exemplaar. Omdat ik vast niet de enige ben die dol is op geruite sjaals, toon ik mijn exemplaren. Eentje is spotgoedkoop en het andere exemplaar was wat duurder. Kijk je even mee?

Geruite sj_Fotor_Collage

De licht grijze sjaal met wit kocht ik een tijdje geleden bij Action voor een paar euro. Helemaal niet veel voor zo’n warme, zachte en mooie sjaal. Mijn winterjas is grijs, dus ik ben nog aan het twijfelen of ik een  grijze sjaal wel bij een grijze jas kan combineren. Laat maar in de comments weten wat jullie van de combinatie grijs op grijs vinden!

Verder heb ik een tweede tartan scarf van Pull&Bear. Deze kocht ik vorig jaar voor 20/25 euro. Niet zo goedkoop, maar je merkt wel dat deze van betere kwaliteit is dan de grijze sjaal. Deze sjaal heeft rode, blauwe, groene en beige kleuren. Een erg toffe combinatie. Deze sjaal maakt mijn grijze jas net wat minder saai.

Ik ben benieuwd of jullie net zo dol zijn op geruite sjaals als ik!

Liefs, Ellen

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *