Flamingo en roze details

Iets waar ik van hou? Er op uit trekken om leuke foto’s te maken en te genieten van de natuur. Samen met Laura trok ik naar het Hallerbos om de paarse bloei hyacinten te spotten en daarna maakten we een stop bij het kasteel van Gaasbeek. In deze blogpost deel ik de leukste foto’s van deze uitstap.

belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog
belgische fashionblog

Roos bloesje: Only – broek met flamingo’s: Moggy’s – witte sneaker: Reekbok – horloge: Ice Watch

Afgelopen weken trakteerde het weer ons op een mooie zon. De lente is echt in het land. Iets wat ik al een hele tijd wou doen, is de paarse bloei hyacinten in het Hallerbos in het echt zien. Ik zie de bloemen vaak op Facebook verschijnen en het zag er altijd heel erg mooi uit. Net daarom wou ik ze dit jaar eens in het echt zien. De paarse hyacinten staan maar een korte periode in bloei, dus ik moest er snel bij zijn.

Op een vrije zaterdag bracht ik een bezoekje aan het Hallerbos en ik moet zeggen dat het de moeite waard is om het bos eens te bezoeken. Je kan er mooie wandelingen maken en de hyacinten zijn erg mooi om naar te kijken.

Na de wandeling in het Hallerbos brachten we nog een bezoekje aan het kasteel van Gaasbeek. Dit lag op de route en ook hier kan je een mooie wandeling maken.

Ik droeg een fleurige outfit met een roze off-shoulder top van Only, een broek met flamingo details en witte sneakers waar Reebok in het roos opgeschreven staat. Dit laatste kwam helaas niet goed tot zijn recht op foto. Ik maakte ook enkele foto’s voor Instagram van een nieuw horloge van de steel collectie van Ice Watch en de drankjes van Fuze Tea.

Wat vind jij van de outfit?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *