Designertassen die op mijn wishlist staan

Designertassen die op mijn wishlist staan

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik dol op handtassen.De juiste handtas kan een simpele outfit veranderen naar een klassevolle outfit. Vroeger kocht ik voor 10 euro een handtas, maar die waren snel versleten. Nu spaar ik liever voor een designertas. Het geeft zo veel voldoening om na enkele maanden sparen een handtas te kopen die van goede kwaliteit is en die niet iedereen heeft. Het is een echte investering en doet mij veel meer nadenken over een aankoop. Ik koop niet meer 10 tassen, maar spaar liever voor een handtas waar ik jaren plezier van heb. Samen met de Bijenkorf verzamelde ik enkele designertassen die op dit moment op mijn wishlist staan en die door hun pastelkleur ideaal zijn voor komende lente.

Designertassen die op mijn wishlist staan

Designertassen die op mijn wishlist staan

1) Michael Kors Flowers crossbodytas €375 ❤︎ 2) Calvin Klein Myra crossbodytas €99,90 ❤︎ 3) See By Chloé Hana Medium crossbodytas van geitenleer €375 ❤︎ 4) FURLA Metropolis Mini crossbodytas van leer €245

Op mijn wishlist staan op dit moment allemaal crossbodytassen in pasteltinten. Zelf vind ik dit formaat heel handig! Alle basisbenodigdheden die je moet meenemen, zoals portemonnee, gsm, zakdoekjes, lipstick,… passen hier perfect in en je bent niet geneigd om te veel spullen mee te sleuren. Normaal koop ik altijd zwarte handtassen, maar voor de lente mag het toch wat frisser zijn en een designerhandtas mag opvallen. Daarom staan er op dit moment alleen crossbodytassen in pastelkleuren op mijn wishlist.

Mijn favoriet? De handtas van Furla! Dit merk leerde ik vorig jaar kennen in Maasmechelen Village en sindsdien ben ik verkocht. Ik ben alvast aan het sparen! De pastelblauwe kleur vind ik ontzettend mooi en past perfect bij mijn garderobe. Ik kan al niet wachten om deze tas aan te schaffen!

Welke designertas staat er op jouw wishlist?

Liefs, Ellen

11 reacties

  1. Oh wauw, je hebt wel een paar hele mooie tasjes uitgekozen! Ik heb zelf de Furla Metropolis in donkergroen en daar ben ik heel erg blij mee. Als ik dat roze tasje van Calvin Klein zie, krijg ik daar ook wel kriebels van hoor. Prachtig voor de lente :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *