Follow:
Fashion

De eerste zonnestralen

Dit weekend was het voor het eerst heerlijk weer. De lente- en zomerkleding kan uit de kast gehaald worden en dat is wat ik gedaan heb. In deze video deel ik de eerste lente outfit van 2020.

De eerste zonnestralen
De eerste zonnestralen
De eerste zonnestralen
De eerste zonnestralen
De eerste zonnestralen

Hoe heb jij dit zonnige weekend doorgebracht? Aangezien we door de lockdown maatregelen ons huis niet mogen verlaten, bracht ik het weekend thuis door.

Zaterdag heb ik in de zon een goed boek gelezen. Ik heb een e-reader en hiermee heb je toegang tot super veel boeken! Handig. Verder deden we in de avond een BBQ met de familie.

Zondag was het een rustig dagje. Ik heb enkele video’s gefilmd voor mijn YouTube-kanaal en wat gelezen. In de avond heb ik Blind Getrouwd gekeken. Zijn er nog mensen die dit programma volgen?

Mijn hele outfit komt trouwens van de webshop FloFollie. Het rokje met stipjes is eigenlijk een shortje. Ik combineerde het met een warme trui die ook van deze Belgische webshop komt.

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

 • Reply Ismay

  Leuke outfit en mooie foto’s ook! Prachtig zo met die bloesem, past er goed bij.

  7 april 2020 at 9:36 am
 • Reply Rosanne

  Wat heb je een leuke outfit aan zeg! Ik heb lekker een boek gelezen op het balkon in de zon uiteraard. En ik ben begonnen met waterverf. 🙂

  7 april 2020 at 12:31 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.