Cat&Co Handtas

Cat&Co Handtas

In november vorig jaar ontdekte ik voor het eerst de tassen van Cat&Co en ik voegde vorige week een nieuwe tas toe aan mijn collectie. Met Kerstmis kreeg ik van mijn ouders een grote zwarte tas en deze gebruik ik dagelijks voor school. Nu kocht ik een kleiner exemplaar dat ideaal is om mee te nemen tijdens een dagje shoppen. 

Cat&Co Handtas 6

Cat&Co Handtas

Cat&Co is een 100% Belgisch product en heeft een aantal verkooppunten in België, Nederland (Sluis) en Frankrijk (Lille). Twee keer per jaar organiseert Cat&Co in Vollezele een opendeurdag, waar je de tassen en accessoires kan aanschaffen met korting. Hier ging ik afgelopen zaterdag naar toe.

Ik kocht afgelopen zaterdag een cognac kleurige schoudertas en een rosé gouden glitter zakje. De schoudertas van Cat&Co heeft zowel een rits aan de buitenkant als aan de binnenkant en heeft een groot vak waarin je alle noodzakelijke spullen (zoals gsm, portemonnee, flesje water, …) kan stoppen. Het slot van de tas kan je trouwens toedoen met de sleutel die aan een touwtje vast hangt aan de tas. Dit vind ik wel een leuk detail, maar ga ik niet zo snel gebruiken. De tas kostte €150,00 (met korting).

Het rosé gouden zakje van Cat&Co kocht ik om pilletjes en handgel mee te nemen in mijn tas. Dit zit op dit moment los in mijn tas en dit is niet zo praktisch. Nu kan ik dit in een leuk zakje stoppen. Dit zakje kostte €18,00 (met korting).

Cat&Co Handtas

Outfit

Zwart bloesje: Supertrash

Grijze jeans: MANGO

Horloge: Daniel Wellington

Schoenen: Torfs

Tas: Cat&Co

Cat&Co Handtas

Ken jij de handtassen van Cat&Co al?

Liefs, Ellen

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *