Mijn zoektocht naar mooie en betaalbare sportkleding

Betaalbare sportkleding

Sinds begin dit jaar ga ik één keer per week naar een aerobic les. Ik kan zeggen dat dit best intens is voor iemand die al jaren geen sport meer heeft beoefend. Om mijzelf extra te motiveren om elke week te gaan sporten, ging ik op zoek naar betaalbare sportkleding. Geen gemakkelijke opgave! 

Sporttopje

Bij H&M vond ik bovenstaande T-shirt. Ik wou geen aansluitend topje omdat ik mij hier niet comfortabel in voel, in losvallende t-shirtjes voel ik mij beter. Bij H&M vond ik een leuk en motiverend T-shirt voor 15 euro. Een goede deal! Een leuk topje vinden voor een aanvaardbare prijs was nog makkelijk, maar de zoektocht naar een leuke sportbh en sportbroek was dat niet!

Sportbh

Betaalbare sportkleding

Ik had al meerdere sportbh’s geprobeerd in verschillende winkels. Bij Forever21 hadden ze een aantal leuke exemplaren liggen, maar niet meer in mijn maat. Uiteindelijk vond ik bij H&M een sportbh met een mooie print voor maar 15 euro. Een goede aankoop!

Sportlegging

Betaalbare sportkleding

Een sportlegging vinden voor minder dan 30 euro is echt een moeilijke opdracht! Ik had al gezocht bij Zalando en nog wat andere online webshops maar de sportleggings die ik leuk vond kostten meer dan 50 euro. Dat vond ik te duur voor een legging die je misschien maar één keer per week aandoet. Ook bij H&M vond ik geen legging die mij aanstond, maar bij Forever21 zag ik deze zwarte legging. Deze kostte 27 euro en heeft een leuke print aan de zijkant. Heel basic maar wel leuk!

Sportschoenen

Betaalbare sportkleding

Aan sportschoenen wou ik best wat meer geld uitgeven. Dit is wel een investering, maar dan kan je toch enkele jaren verder. In Maasmechelen Village is er een Nike winkel en daar verkopen ze onder andere loopschoenen met korting! Voor 65 euro kon ik deze schoenen aanschaffen en ik kan je vertellen deze hun geld echt wel waard zijn!

Waar koop jij je sportkleding?

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Wat een leuke kleding heb je gekocht!!
    Vooral die schoenen ?
    Ik ga na de vakantie ook beginnen met sporten en ben ook nog op zoek dus ga maar eens bij h&m kijken ?

  2. Leuk! H&M heeft inderdaad veel leuke kledij en goede kwaliteit. Ik heb heel wat tops van bij hen en heel tevreden mee. 🙂 Decathlon heeft ook toffe sportkleren en ook goede kwaliteit. Ik sport al enkele jaren in Decathlon leggings en nog altijd tevreden van. 🙂

  3. Heb die sportbh ook, zit echt supercomfortabel! In de Decathlon (zowel online als in de winkel) vind je ook veel leuke kledij voor een goedkope prijs. Mijn sportcollectie bestaat 50% uit H&M en 50% Decathlon. Van allebei zeer tevreden!

  4. Ik heb deze week sportkleding gekocht bij de Action, goedkoopste was 99 cent (een t-shirt) en de duurste 4,99 (een sportlegging/lange broek en ht is prima kwaliteit en zit uitstekend. 😉 Lekker goedkoop sporten zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *