Bags I want

Een meisje kan nooit genoeg tassen hebben. Op mijn handtassen wishlist staan enkele mooie exemplaren met een hoog prijskaartje. De kans dat ik ooit zo’n tas in mijn bezit ga hebben, is behoorlijk klein. Ik toon jullie mijn (onbereikbare) droomtassen.

Céline

De eerste keer dat ik de Céline tas in het echt zag, was op de metro op weg naar huis. Ik bleef maar naar deze tas kijken en was meteen verliefd. Het is een tijdloos model en net daarom staat deze tas hoog op mijn verlanglijstje. Ik ben al veel nep varianten van deze tas tegengekomen, maar je ziet dat het niet de ‘real deal’ is. Als ik de Lotto win, kan ik deze tas aanschaffen, haha! Voor nu blijft het bij dromen.

Michael Kors Dillon

Michael Kors heeft prachtige tassen, maar niet elke tas spreekt mij aan. Ik stoor mij aan té opvallende logo’s. De Michael Kors Dillon tas vind ik prachtig. Het heeft een mooie vorm en het logo is niet te opzichtig. Volgens mij kan mijn laptop net in deze zak en deze tas kan ik dan dan gebruiken als schooltas. Een prachtige tas voor op mijn wishlist.

Rebecca Minkoff mini Mac (primrose)

Het merk Rebecca Minkoff leerde ik kennen via de blog van Jennie. Ik werd op slag verliefd op het design van de mini Mac tas. Verder vind ik de prijs meevallen voor een designer tas (zo’n 200 euro). Misschien dat ik deze tas aanschaf voor mijn 20e verjaardag. Op dit moment vind ik de roze versie erg tof, maar de zwarte versie vind ik ook prachtig en kan je met alles combineren.

Wat is jouw droomtas?

Liefs, Ellen

 

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *