Accessoires die mijn outfit compleet maken

Zonder de juiste accessoires is mijn outfit niet compleet. Accessoires zijn de details van je outfit en kunnen je outfit daarom enorm goed aanvullen. In deze blogpost laat ik drie accessoires zien die er voor zorgen dat mijn outfit af is.

Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog

Handtas

Een mooie handtas zorgt er voor dat een outfit compleet is. Net daarom investeer ik graag in tijdloze handtassen. Mijn nieuwste aanwinst is er eentje van Calvin Klein die ik bestelde bij Brandfield. Het zwarte model kan je bij elke outfit dragen, maar door de zilveren ketting ziet het er stoerder uit. Verder heeft een perfect formaat. Je kan er al je benodigdheden in kwijt en dit is dus zeker een exemplaar dat ik vaak ga dragen.

Een handtas zorgt er dus voor dat je net wat meer hebt om naar te kijken. Door het soort model en details kan het een outfit helemaal af maken.

Belgische fashionblog

Juwelen

Naast handtassen, zijn juwelen erg belangrijk. De juwelen waar ik voor ga, zijn simpel maar toch opvallend genoeg om de eyecatcher van de outfit te zijn. Fossil juwelen zijn mijn go-to. Het merk heeft verschillende mooie armbanden en oorbellen die precies mijn stijl zijn. Ik voegde recent Fossil armbanden aan mijn collectie toe. Een groot pluspunt is de sluiting van de armband. Het is gesloten met een magneet. Geen gedoe met slotjes dus! Makkelijk, snel en mooi.

Belgische fashionblog
Belgische fashionblog

Lipstick

Als laatste kan een lipstick er voor zorgen dat een outfit helemaal af is. Door kleur aan je lippen te geven, lijkt het alsof je uren werk in je make-up hebt gestoken. Wanneer je gaat voor een Parisian outfit moet je gewoon rode lippen hebben! Voor overdag kan je het gewoon houden op een nude kleurtje zoals ik deed.

Belgische fashionblog
Belgische fashionblog
Belgische fashionblog

Bloesje: Blaise Boutique – Rokje: New Look – Laarsjes: Vero Moda – Fossil armbanden – Handtas: Calvin Klein

Door de juiste accessoires versterk je je outfit en maakt het je outfit compleet. De outfit die ik op bovenstaande foto’s draag, is redelijk simpel. Ik combineerde een zwart A-lijn rokje van New Look met een panter bloesje van Blaise Boutique. De laarsjes zijn van Vero Moda. Door de handtas, juwelen en lipstick heb je wat meer om naar te kijken. De accessoires vullen de outfit mooi aan.

Ik ben erg benieuwd welke accessoires jij niet kan missen? Heb je nog een toevoeging aan dit lijstje? Of ben je helemaal akkoord met mijn accessoires. Laat het mij weten in de reacties!

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *