Aankopen: Nike & LaRedoute

Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe schoenen en tassen. Ik had nood aan een goed paar comfortabele sneakers en een classy tas en dit heb ik gevonden!

Nike Internationalist – €89,99

Sneakers draag ik bijna dagelijks, omdat ze zo makkelijk te combineren zijn en comfortabel zitten. Normaal koop ik altijd Vans, maar voor de verandering heb ik eens Nike’s gekocht. De Nike’s die ik heb gekocht, bevatten grijze en blauwe accenten, heel erg mooi en deze schoenen heb nog niet vaak gezien. Ik bestelde een 38,5 en 39 op Zalando en uiteindelijk ging ik voor de 39. Mijn zus vond ze ook erg mooi en de 38,5 paste voor haar. Uiteraard zal ik de Nike’s nooit dragen als zij ze ook aan heeft, want dat is een beetje teveel van het goede.

LaRedoute R Edition Pockettasje – €24,99

Ik koop en gebruik vooral simpele schoudertasjes, maar omdat ik af en toe een iets chiquere gelegenheid heb, had ik behoefte aan een stijlvol tasje. Het liefst zwart omdat dit makkelijk te combineren is. Ook wou ik niet al te veel geld uitgeven en ik vond een leuke zwarte tas met verschillende structuren bij LaRedoute. Normaal was de tas €24,99, maar ik had korting en betaalde uiteindelijk maar €14. Een leuke prijs voor een leuk tasje!
Welke sneakers draag jij? 
Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *