3 Herfst items die je moet hebben

Het is herfst (ook al voelt het eerder aan als lente, door het warme weer) en elk seizoen zijn er nieuwe ’trends’. Zelf volg ik deze trends niet helemaal, maar toch laat ik jullie zien welke herfst items iedereen in zijn bezit moet hebben. Kijk je even mee?
 
 
Bron
1. Zwarte enkellaarsjes
Een geliefd item van mij, de zwarte enkellaarsjes. Ik ben echt dol op laarzen en met een zwart exemplaar zit je helemaal goed. Wanneer je ’s ochtends niet veel tijd hebt (wat meestal het geval is bij mij), neem je je simpele zwarte botjes en klaar.
2. Donkere lipstick
Tegenwoordig zie je iedereen met donkere lippen. Eergisteren kocht ik een donkere lipstick (review komt binnenkort online!) en bij mijzelf moet ik er nog aan wennen. Ik ben benieuwd of jullie al mee zijn met deze trend?
3. Kort haar
Misschien ligt het aan mij, misschien ook niet, maar tegenwoordig knippen veel mensen rondom mij hun haar kort. Zelf heb ik heel erg lang voor mijn lange haren gespaard en nu twijfel ik om het ook te knippen. Kort haar is iets makkelijker te onderhouden en er zitten minder klitten in. Ik ben er nog niet uit wat ik met mijn haar ga doen en vraag jullie raad! Mijn lange haren behouden of knippen?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

9 reacties

  1. De schoenen en de lipstick vind ik super gaaf! Ik heb mijn haar wel korter dan ik het altijd had (ik had het altijd tot op mijn billen), maar zo kort als op de foto zou ik niet durven!

  2. Ik twijfel ook om mijn haar wat te knippen, maar ik heb er ook vrij lang voor gespaard, dus ik blijf er voor nu ook even af, haha. Donkere lipstick moet ik me ook nog altijd aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *