Zomerse musthaves van Dove (Belgian bloggers collab)

Tijdens de zomer vind ik het heerlijk om extra tijd te nemen in de badkamer om mij klaar te maken. Ik geniet ervan om na een warme zomerdag een douch te kunnen nemen met enkele bad- en doucheproducten met een heerlijke geur. In deze blogpost laat ik zien wat mijn favoriete zomerse musthaves zijn van Dove.

Zomerse musthaves van Dove

Zomerse musthaves van Dove

Dove shower mousse with rose oil €4,99

Zomerse musthaves van Dove

Zomerse musthaves van Dove

De reden waarom ik zo dol ben op mousses is omdat ik de textuur heel aangenaam vind. Het voelt heel erg zacht op de huid en het is eens iets anders dan een gewone douchegel. De shower mousse bevat trouwens oliën van rozen (wat meteen ook zorgt voor de lekkere bloemengeur). Je kan dit trouwens ook gebruiken om je te scheren.

Dove micellar water body wash €3,99

Zomerse musthaves van Dove

Micellair water is hotter dan hot. Je ziet steeds meer en meer producten met micellair water. Dove kon niet achterblijven en bracht een body wash uit met deze technologie. Micellen trekken als het ware vuil aan waardoor de huid extra goed gereinigd wordt. De body wash schuimt trouwens wanneer het in contact komt met water (dit heb je met gewoon micellair water niet). Dit gebruik ik graag in afwisseling met de shower mousse.

Dove exfoliating body scrub kiwi seeds and cool aloe €8,99

Zomerse musthaves van Dove

Zomerse musthaves van Dove

Zomerse musthaves van Dove

Iets waar ik in de badkamer vaker naar grijp in de zomer dan in de winter is een body scrub. In de zomer neem ik extra graag de tijd om mijn dode huidcellen te verwijderen voor een extra gladde huid. De reden waarom ik dol ben op deze van Dove is de geur. De geur blijft lang hangen en vind ik zalig. Het is echt een verfrissende geur. Verder vind ik de werking ook erg goed en is dit een favoriet in de badkamer!

Misschien vraag je je af waarom er in de titel Belgian bloggers collab staat. Belgische (beauty) bloggers mogen best wat meer in de spotlight komen te staan en daarom besloten we om samen te werken. Op elke blog hieronder vind je een zomerse blogpost en ontdek je de favorieten van andere bloggers. Dit vind ik zelf een heel toffe manier om (nieuwe) blogs te leren kennen en zo steunen we elkaar!

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *