Zoella beauty splash botanics

Zoe Sugg, oftewel Zoella, is één van mijn favoriete YouTubers. Ik vind haar video’s ontzettend gezellig en word er vrolijk van. Naast het runnen van een YouTube-kanaal heeft ze een beauty merk gelanceerd met allerlei bad- en verzorgingsproducten. De perfecte combinatie voor mij aangezien ik hou van een uitgebreid bad nemen en mij daarna graag verzorg. In deze blogpost test ik de Zoella beauty splash botanics collectie.

Zoella-beauty-splashbotanics

Laat ik het eerst even hebben over de verpakking van de producten want hierover moet ik gewoon iets zeggen. Hoe leuk ziet de collectie botanics splash eruit. De blaadjes en de kleuren die gebruikt zijn, passen perfect bij de naam. Ook de geur van de producten is zalig! Alleen al voor de verpakking krijgen deze producten een 10/10 want dit zijn toch producten die je in je badkamer wil hebben.

Zoella beauty lagoon love bath milk powder

Zoella-beauty-splash-botanics

Wat ik zo leuk vind aan Zoella beauty is dat er altijd verrassende producten in de collectie zitten. Zo heb je lagoon love dat een bath milk powder is. Hiervan had ik nog nooit gehoord en ik was dan ook razend benieuwd om dit te testen.

Als je het zakje opendoet, zit het vol poeder. Dit moet je onder lopend water houden. Dit is erg belangrijk want als je het gewoon zo in je bad doet, dan lost het poeder niet op. Eenmaal vermengd met het water ziet je water eruit als melk. De naam bath milk powder liegt dus niet. Verder geeft het een heerlijke geur af die je doorheen heel de badkamer ruikt. Zalig! Ik heb een heel zakje gebruikt voor één bad maar je zou er even goed twee keer in bad mee kunnen gaan.

Zoella beauty make a splash moisturising body splash

Zoella-beauty-splash-botanics

Neem je liever een douche? Dan is de moisturising body wash wat voor jou. Makkelijk te gebruiken, reinigt de huid en geeft ondertussen hydratatie. Het is een dikke crème die in een melktextuur verandert als je het uitsmeert met water.

Zoella beauty quench me body sorbet

Zoella-beauty-splash-botanics

Zoella-beauty-splash-botanics

Na het douchen of het nemen van een bad vind ik het fijn om mijn huid in te smeren met een verzorgende crème. In de splash botanical collectie zit een body sorbet. Het is dikker qua textuur dan een body lotion, maar toch anders dan een body crème. Je kan het vooral vergelijken met een gelformule met kokoswater en lychee-extracten. De textuur is fijn om te gebruiken, het heeft een fijne geur en verzorgt mijn lichaam. Hiermee kan je niets misdoen.

Hydraterende verzorging in een lichte gelformule, verrijkt met kokoswater en glow-stimulerende lychee-extracten.

Zoella Beauty is verkrijgbaar bij Di zowel in de winkels als online.

  • Zoella beauty lagoon love bath milk powder €2,99
  • Zoella beauty make a splash moisturising body wash €7,50
  • Zoella beauty quench me body sorbet €8,99

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

2 reacties

  1. Mooie producten ♥ Dat bath milk powder zou ik dolgraag eens proberen, dus die gaat op m’n wishlist! Ook die body wash lijkt me heerlijk. Mooie verpakkingen ook! (En prachtige foto’s maak je!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *