Yves Rocher wimperverlengende mascara 360°

Yves Rocher wimperverlengende mascara
Als je bestelt op de online webshop van Yves Rocher krijg je regelmatig een cadeautje. Deze keer kreeg ik de wimperverlengende mascara 360°. Ik had al eens eerder een mascara van Yves Rocher getest en deze vond ik goed, maar nu ook niet de beste mascara die ik ooit al gebruikt heb. Zal deze mascara mij beter bevallen?

Yves Rocher wimperverlengende mascaraYves Rocher wimperverlengende mascara
De wimperverlengende mascara 360° zou de wimpers van elkaar scheiden en verlengen. Bovendien zou de mascara 12 uur blijven zitten.
Het borsteltje is klein, waardoor je preciezer werkt. Met een dik borsteltje knoei ik vaak en dit is met dit kleine plastieken borsteltje niet het geval. Aangezien deze mascara geen krul belooft, heb ik mijn wimpers eerst gekruld met een wimperkruller. Zo hoop ik mooie lange wimpers met krul te krijgen.
Yves Rocher wimperverlengende mascaraYves Rocher wimperverlengende mascaraYves Rocher wimperverlengende mascara
Het effect van de mascara vind ik zeker niet mis, maar ook niet super. Mijn wimpers zijn van mooi elkaar gescheiden en ze zijn langer door deze mascara. Aan mijn ultieme favoriet van Max Factor kan deze mascara jammer genoeg niet tippen. Mocht je een bestelling plaatsen op de webshop van Yves Rocher en je kan de wimperverlengende mascara 360° gratis erbij krijgen, zou ik zeggen doen. Het is een prima mascara die doet wat hij belooft, maar je moet geen wonderen verwachten. Wat vind jij van deze mascara?
De wimperverlengende mascara is te koop bij Yves Rocher voor €17,90. Meestal is er wel korting, waardoor je maar €8,95 betaalt.
Yves Rocher wimperverlengende mascaraYves Rocher wimperverlengende mascara
Liefs, Ellen

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *