Yves Rocher Pure Calmille

Yves Rocher Pure Calmille

Dat mijn mama en ik grote fan zijn van Yves Rocher is ondertussen wel al bekend. Ik ben dol op de lippenbalsems en nagellakken van Yves Rocher, terwijl mijn mama de shampoo’s fantastisch vindt. Nu had ik nog nooit een lichaamscrème getest van dit merk dus bij deze een review van Pure Calmille.

Yves Rocher Pure Calmille

Pure Camille is een zachte verzorging voor gezicht en lichaam met biologisch kamille-extract en bestaat al sinds 1964. Het beschermt en hydrateert de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Een leuk detail: voor iedere verkochte pot van Pure Calmille wordt er een boom geplant.

De ingrediënten:

Ingrediënten Pure Calmille Yves Rocher

Yves Rocher Pure Calmille

Pure Calmille is (net zoals bij NIVEA Creme) een product dat al lang in het assortiment zit van Yves Rocher en dat veel vrouwen gebruiken. Bij het openmaken van de pot komt de frisse geur je tegemoet. De geur vind ik lekker ruiken! De substantie is romig en vol en voelt voedend aan. Zoals ik al eerder zei, heb ik tijdens de winter last van een heel droge huid. Mijn armen en benen kunnen deze crème zeker waarderen. Je zou Pure Calmille ook kunnen gebruiken voor je gezicht, maar daarvoor gebruik ik liever mijn vaste producten voor. Deze pot staat op mijn nachttafeltje en voor ik ga slapen, smeer ik mijn handen hiermee in. Zo word ik wakker met zachte handen. Een multifunctioneel product dus!
Yves Rocher Pure Calmille

Yves Rocher Pure Calmille

Mijn mening over Yves Rocher Pure Calmille

Pure Calmille kan je het best vergelijken met de blauwe pot van Nivea. Het is een klassieker en ik ben blij dat ik ontdekt heb waarom dit product zo geliefd is. De crème gebruik ik het liefst voor mijn droge benen en handen, maar je kan het eigenlijk over heel je lichaam smeren! Ik ben er tevreden over!

Pure Calmille is te koop bij Yves Rocher en kost €5,90 voor 125ml. Vaak is er korting op dit product en dan betaal je maar €3,95.

Ken jij Pure Calmille al?

Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *