Yves Rocher Nagellak 23 Rose Azalée

Yves Rocher komt met een nieuwe collectie nagellakkleuren uit. In maart was ik uitgenodigd voor een event van Yves Rocher en in de goodiebag zaten een aantal nagellakjes van de nieuwe collectie. Het eerste nagellakje dat ik testte is nr. 23 Rose Azalée.

Dit zegt Yves Rocher over de nagellak (en het klinkt veelbelovend!):

Intens glanzende, langhoudende hoogglans nagellak gel-effect: voor adembenemend mooie nagels. Klassieke lak die u eindeloos in kleur laat variëren. Verschillende afwerkingen mogelijk, voor de meest verrassende effecten. Gelakt, metaalglans, glitter of parelmoer: een bijzondere collectie dat u zowel overdag als ’s avonds tijdens een feestelijke gelegenheid kan dragen.

Het eerste wat mij opviel, is dat de nagellak van de nieuwe collectie gepaard gaat met een nieuwe verpakking. Leuk! Verder heeft de nagellak een fijn en breed (maar niet al te breed) borsteltje waarmee je precies kan lakken.
Rose Azalée is een rode kleur met een rozige ondertoon. Ik merkte dat het een vrij vloeibare nagellak is en daarom bracht ik twee laagjes aan. Één laagje nagellak gaf niet voldoende dekking. Dit is trouwens bij de meeste nagellakken zo. In combinatie met een base coat bleef de nagellak zo’n drie dagen perfect zitten.
Yves Rocher heeft mij zeker niet teleurgesteld met deze nagellak. Rose Azalée is misschien een basic rood/rozig kleurtje, maar daar hou ik persoonlijk van. Ik kreeg bij het event, naast nr.23 Rose Azalée, ook nog nr.101 Magnolia Nacré en nr.63 Bleu Pensée.
Yves Rocher Nagellak kost €3,95 voor 5ml. 
Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *