Yves Rocher masker

Bij mijn bestelling van Yves Rocher, zat naast mijn gekochte producten ook enkele ‘staaltjes’. Ik noem deze ‘staaltjes’ meer stalen want deze producten kan je zo in de winkel kopen.

Dit masker kreeg ik bij mijn pakketje:Yves Rocher masker

Yves Rocher zegt dit erover:

Om uw teint te laten stralen gebruikt u het Masker stralende teint verrijkt met granaatappel uit Spanje 1 of 2 keer per week. De frisse, zachte samenstelling met fruitige accenten van granaatappel voelt als een weldaad op de huid zodra u het masker aanbrengt. Slechts drie minuutjes laten inwerken en uw huid is volledig verfrist. Ze straalt als nooit tevoren.

+punt: de frisse, zachte samenstelling met fruitige accenten van granaatappel voelt als een verademing voor de huid.

Onder dermatologisch toezicht getest. pH-huidneutraal.

Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Yves Rocher masker

Het masker zit in een handige tube, wat hygiënisch is. Het ruikt een beetje naar granaatappel, voor mij had het er meer naar mogen ruiken. Doordat het masker een gel is, kan je het makkelijk aanbrengen. Al heeft het masker een licht roze kleur, op het gezicht is het kleurloos. Na 3 minuten is het masker ingetrokken
en mag je het eraf halen met water.

Ik vind dit een leuk maskertje, maar ik weet niet zeker of ik dit opnieuw zou kopen. Je huid voelt na het masker wel fris, maar of het effectief ook iets doet is een andere vraag.

Het masker is te koop bij Yves Rocher voor €6,70.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *